Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Pseudocereals and Less Common Cereals

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Pseudocereals and Less Common Cereals Peter S. Belton
Libristo kód: 01563952
Kiadó Springer, Berlin, július 2002
This book, written by leading grain scientists from Europe and Africa, examines six such grains that... Teljes leírás
? points 331 b
52 141 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 12-17 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


toplistás
Encyclopedia of Demons and Demonology Rosemary Ellen Guiley / Puha kötésű
common.buy 9 300 Ft
Nutrient Requirements of Poultry Subcommittee on Poultry Nutrition / Puha kötésű
common.buy 20 458 Ft
Nutrient Requirements of Swine Committee on Nutrient Requirements of Swine / Kemény kötésű
common.buy 66 463 Ft
Community Development Around the World Hubert Campfens / Puha kötésű
common.buy 18 821 Ft
Bastard Feudalism Michael Hicks / Puha kötésű
common.buy 31 506 Ft
Teaching Framework Year 1 Naomi Hiscock / Spirálozott
common.buy 74 599 Ft
Technology of Extrusion Cooking N. D. Frame / Kemény kötésű
common.buy 117 531 Ft
Technology of Extrusion Cooking N. D. Frame / Puha kötésű
common.buy 38 116 Ft
Exact and Approximate Modeling of Linear Systems Ivan MarkovskyJan C. Willems Sabine Van HuffelBart De Moor / Puha kötésű
common.buy 39 285 Ft
Yale Critics Jonathan Arac / Puha kötésű
common.buy 26 408 Ft
Nobel Prizes And Notable Discoveries Erling Norrby / Puha kötésű
common.buy 18 710 Ft

This book, written by leading grain scientists from Europe and Africa, examines six such grains that have been important food crops in various parts of the world and have the potential for much greater and more widespread use. The chemistry, nutritional value, food processing technologies and potential applications of three true cereals: sorghum, spelt wheat and the major millet species, and three dicotyledonous pseudocereals: grain amaranth, buckwheat and quinoa are discussed. Just three cereal grains account for more than 75 per cent of all grains produced worldwide. This causes high risks for the future of humankind via catastrophic food crop failures and is detrimental to our long-term health. In addition, the intensive cultivation practises needed to produce the required high yields of these cereals is frequently leading to environmental degradation, and they are often inappropriiate in the Developing World.

Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása