Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Processing and Preservation of Brinjal Pickle

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Processing and Preservation of Brinjal Pickle Md. Sultan Mahomud
Libristo kód: 06839380
Kiadó VDM Verlag, január 2011
The study was concerned with the pickling of brinjal and shelf-life analysis of brinjal pickles. The... Teljes leírás
? points 138 b
22 123 Ft
Beszállítói készleten Küldés 15-20 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Fantastic Fungi Louie Schwartzberg / Kemény kötésű
common.buy 11 422 Ft
Seven Wonders of the World Carmella Van Vleet / Puha kötésű
common.buy 5 582 Ft
Late Roman Cavalryman AD 236-565 Simon MacDowall / Puha kötésű
common.buy 7 740 Ft
Romantic Ecology (Routledge Revivals) Jonathan Bate / Kemény kötésű
common.buy 94 305 Ft
Buffalo Before Breakfast Mary Pope Osborne / Puha kötésű
common.buy 2 704 Ft
Deep Brain Stimulation and Epilepsy Hans O. Luders / Kemény kötésű
common.buy 88 383 Ft
Nigeria at Fifty / Kemény kötésű
common.buy 61 919 Ft
USSR + DE Alhassan Azumah / Puha kötésű
common.buy 21 026 Ft
Diplomacy for the Next Century Abba Eban / Puha kötésű
common.buy 15 768 Ft
I am... Tara Cliff / Puha kötésű
common.buy 9 990 Ft
Four Magic Moves To Winning Golf Len Elliott / Puha kötésű
common.buy 6 694 Ft
Essentials of Functional MRI Patrick W. Stroman / Puha kötésű
common.buy 51 965 Ft
Asia-Pacific Transitions D. Andersson / Kemény kötésű
common.buy 48 890 Ft
Impossible God Frank Topping / Puha kötésű
common.buy 9 460 Ft
Samuel Johnson, LL. D. Thomas Babington Macaulay / Kemény kötésű
common.buy 13 595 Ft

The study was concerned with the pickling of brinjal and shelf-life analysis of brinjal pickles. The fresh brinjals and pickles were analyzed for proximate composition, microbiological status, sensory attributes and overall storage stability. Fresh brinjals were processed in sugar, oil and various types of spices. The proximate composition of fresh brinjal was moisture content 91.5%, protein content 1.3%, fat content 0.3%, ash content 1.3%, and vitamin-C 12 mg/100gm. The panelists tasted the productsand assigned marks for color, flavor, texture and overall acceptability. The interval was 15 days up to first 2 months and that was 1 month for the consecutive 4 months. All the pickles became soft for increasing time. Brinjal pickles important feature in our country.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Processing and Preservation of Brinjal Pickle
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2011
Oldalszám 72
EAN 9783639326185
ISBN 3639326180
Libristo kód 06839380
Kiadó VDM Verlag
Súly 118
Méretek 152 x 229 x 4
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása