Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Principles of Food Chemistry John M. Deman
Libristo kód: 16499364
Kiadó Springer International Publishing AG, február 2018
Completely revised, this new edition updates the chemical and physical properties of major food comp... Teljes leírás
? points 331 b
51 937 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 12-17 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Queen: The Neal Preston Photographs / Kemény kötésű
common.buy 21 477 Ft
Neal Preston: Exhilarated And Exhausted Neal Preston / Kemény kötésű
common.buy 26 746 Ft
How to Write a Better Thesis David Evans / Puha kötésű
common.buy 19 360 Ft
Bohemian Rhapsody Lesley-Ann Jones / Puha kötésű
common.buy 4 075 Ft
Introductory Food Chemistry John W. Brady / Kemény kötésű
common.buy 51 856 Ft
Capsaicin BRUCE GILLIAM / Kemény kötésű
common.buy 72 174 Ft
Chemistry and Technology of Biodegradable Polymers G. Griffin / Puha kötésű
common.buy 79 857 Ft
Biochemistry: Concepts, Techniques and Applications Oliver Stone / Kemény kötésű
common.buy 61 953 Ft
Glock Reference Guide, 2nd Edition Robb Manning / Puha kötésű
common.buy 10 598 Ft
Handbook of Food Chemistry Peter Chi Keung Cheung / Kemény kötésű
common.buy 212 574 Ft
Food Colloids / Kemény kötésű
common.buy 76 876 Ft

Completely revised, this new edition updates the chemical and physical properties of major food components including water, carbohydrates, proteins, lipids, minerals vitamins and enzymes. Chapters on color, flavor and texture help the student understand key factors in the visual and organoleptic aspects of food. The chapter on contaminants and additives provides an updated view of their importance in food safety. Revised chapters on beer and wine production, and herbs and spices, provide the student with an understanding of the chemistry associated with these two areas which are growing rapidly in consumer interest. New to this edition is a chapter on the basics of GMOs. Each chapter contains new tables and illustrations, and an extensive bibliography, providing readers with ready access to relevant literature and links to the internet where appropriate. Just like its widely used predecessors, this new edition is valuable as a textbook and reference.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Principles of Food Chemistry
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2018
Oldalszám 607
EAN 9783319636054
ISBN 3319636057
Libristo kód 16499364
Súly 1338
Méretek 259 x 183 x 40
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása