Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Practice Of Soft Cheesemaking - A Guide to the Manufacture of Soft Cheese and the Preparation of Cream for the Market

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Practice Of Soft Cheesemaking - A Guide to the Manufacture of Soft Cheese and the Preparation of Cream for the Market C.W. Walker-Tisdale
Libristo kód: 03207600
Kiadó Read Books, szeptember 2005
Originally published in 1903 and updated and revised in 1915, this scarce early instruction book on... Teljes leírás
? points 95 b
15 013 Ft
Beszállítói készleten Küldés 14-18 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Principles of Human Knowledge and Three Dialogues George Berkeley / Puha kötésű
common.buy 5 083 Ft
Atlas šumavských savců Miloš Anděra / Kemény kötésű
common.buy 4 801 Ft
Interface between the Written and the Oral Jack Goody / Puha kötésű
common.buy 18 902 Ft
Strichcoding, m. 1 Beilage Roswitha Stark / Puha kötésű
common.buy 7 869 Ft
hamarosan
Berlin - Punkt-zu-Punkt / Dot-to-Dot Agata Mazur / Kemény kötésű
common.buy 4 469 Ft
Dawn Eve Edwards / Puha kötésű
common.buy 5 083 Ft
Screen Adaptations: Shakespeare's Hamlet Samuel Crowl / Puha kötésű
common.buy 18 665 Ft
Itty Bitty Buddha Nicola Dixon / Kemény kötésű
common.buy 3 980 Ft
How to Make School Make Sense Clare Lawrence / Puha kötésű
common.buy 8 705 Ft
Maghreb Since 1800 Knnut Vikor / Puha kötésű
common.buy 19 501 Ft
Verwandelte Ferne Severin Müller / Kemény kötésű
common.buy 23 814 Ft
hamarosan
RSPB Bird Encyclopedia Mike Unwin / Kemény kötésű
common.buy 4 186 Ft
Ergebnisse Der Inneren Medizin Und Kinderheilkunde L. Langstein / Puha kötésű
common.buy 28 801 Ft

Originally published in 1903 and updated and revised in 1915, this scarce early instruction book on soft cheesemaking is both expensive and hard to find in its first editions. We have now republished it in an affordable, high quality, modern edition, using the original text and artwork. Ninety five pages contain detailed chapters on: The Production and Handling of Milk. - Cream: Its Production, Composition and Properties. - Principles of the Manufacture of Soft Cheese. - Varieties of Soft Cheese and Their Process of Manufacture. - Cream Cheese. - Double Cream Cheese. - Rennetted Cream Cheese. - Gervais. - Bondon. - Coulommier. - Cambridge or York. - Sour Milk or Lactic Acid Cheese. - Pont L'Eveque. - Camembert. - Little Wensleydale. - Colwick. - Ripening. - Packing and Marketing. - Dairy Terms. - Regulations. - Preservatives and Colouring. - Measures. - etc. The book is illustrated with full page vintage photos and various line drawings. Twelve pages of advertisements for dairy equipment and associated items have been reproduced for their historical interest. This fascinating little book will be of much interest to anyone with an interest in dairy farming or the production of dairy products on a large or small scale. "The book is a model of conciseness and clearness. The instructions given as to the handling of milk are admirable, and the particulars of making all kinds of soft and cream cheese leave nothing to be desired." - FARMING PRESS.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Practice Of Soft Cheesemaking - A Guide to the Manufacture of Soft Cheese and the Preparation of Cream for the Market
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2005
Oldalszám 124
EAN 9781905124596
ISBN 9781905124596
Libristo kód 03207600
Kiadó Read Books
Súly 182
Méretek 137 x 215 x 5
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása