Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Porosity Mohammad U. H. Joardder
Libristo kód: 09480165
Kiadó Springer International Publishing AG, október 2015
This Brief provides a comprehensive overview of porosity's effects on dried food quality. The factor... Teljes leírás
? points 168 b
26 296 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 12-17 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Look Inside Your Body Louie Stowell / Leporelló
common.buy 4 207 Ft
ŠLACHTA Třicet let pod přísahou Robert Šlachta / Kemény kötésű
common.buy 7 291 Ft
So, You Want to be Canadian Kerry Colburn / Puha kötésű
common.buy 3 956 Ft
Warum französische Kinder keine Nervensägen sind Pamela Druckerman / Puha kötésű
common.buy 4 036 Ft
Secuelas de Ngel Johan Al Giraldo B / Puha kötésű
common.buy 6 054 Ft
Caught in Time Jane Eamon / Kemény kötésű
common.buy 17 943 Ft
System-on-Chip Methodologies & Design Languages Peter J. Ashenden / Kemény kötésű
common.buy 79 694 Ft
Consider This! Dr Charles Jay White / Puha kötésű
common.buy 9 295 Ft
Fall of Poppies Heather Webb / Puha kötésű
common.buy 6 024 Ft
Woelfel. Anatomia Dental Rickne C. Scheid / Kemény kötésű
common.buy 30 508 Ft
Women Talk More Than Men Abby Kaplan / Kemény kötésű
common.buy 25 049 Ft

This Brief provides a comprehensive overview of porosity's effects on dried food quality. The factors influencing porosity during the various drying methods are explored in depth, as well as porosity's overall effect on food properties. The chemical reaction and stability of porosity are also covered, including sensory and mechanical properties. The work looks closely at the relationship between drying conditions, pore characteristics, and dried food quality. Porosity: Establishing the relationship between drying parameters and dried food quality looks at food from a material point of view, outlining water binding characteristics and structure homogenity. The Brief presents a comprehensive view of the factors affecting porosity in dried foods, from pressure and drying rate to temperature and coating treatment, and relates these to porosity effects during the five major drying processes. Moreover, this book discusses the effect of porosity on transfer mechanisms and quality attributes of food stuff. In conclusion, this work aims to establish the relationship between drying process, quality, and porosity in dried foods.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Porosity
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2015
Oldalszám 69
EAN 9783319230443
ISBN 3319230441
Libristo kód 09480165
Súly 1416
Méretek 155 x 235 x 6
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása