Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Nyelv NémetNémet
Könyv Kemény kötésű
Könyv Pökeln & Räuchern Steven Lamb
Libristo kód: 02879441
Kiadó AT Verlag, január 2016
Einst aus der Notwendigkeit des Haltbarmachens von Lebensmitteln entstanden, finden die alten handwe... Teljes leírás
? points 51 b
9 440 Ft -14 %
8 061 Ft
Beszállítói készleten Küldés 4 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


My Secret History Paul Theroux / Puha kötésű
common.buy 8 187 Ft
Return of Little Big Man Thomas Berger / Puha kötésű
common.buy 12 499 Ft
Lecture Notes in Computer Science Peter Sloot / Puha kötésű
common.buy 21 514 Ft
Gwendolyn Brooks' Maud Martha: A Critical Collection Jaqueline Bryant / Puha kötésű
common.buy 7 279 Ft
Ich und du und wir zusammen Kathrin Zindler / Lap
common.buy 7 871 Ft
Princeton Stories Jesse Lynch Williams / Puha kötésű
common.buy 3 714 Ft
Superintendent and the CFO Brian L. Benzel / Puha kötésű
common.buy 21 188 Ft
Einfuhrung in die Philosophie der Indifferenz Myriam-Sonja Hantke / Puha kötésű
common.buy 11 605 Ft
Chiesa di Santa Croce in Nepi Massimo Soldatelli / Puha kötésű
common.buy 11 841 Ft
Certifying Central Sterile Supply Technologist Review LONNIE BARGO / Puha kötésű
common.buy 17 985 Ft
Ergebnisse der Inneren Medizin und Kinderheilkunde L. Langstein / Puha kötésű
common.buy 22 111 Ft

Einst aus der Notwendigkeit des Haltbarmachens von Lebensmitteln entstanden, finden die alten handwerklichen Techniken Pökeln, Beizen, Lufttrocknen und Räuchern von Fleisch und Fisch heute wieder vermehrt Interesse bei allen, die Produkte von Grund auf selbst herstellen möchten. Das Buch beschreibt ausführlich, praxisnah und gut nachvollziehbar sämtliche Grundlagen und erklärt die verschiedenen Techniken (Einsalzen, Trocken- und Nasspökeln, Lufttrocknen, Fermentieren, Kalt- und Heissräuchern). Dafür braucht es keine teuren Maschinen und Einrichtungen, ein guter Fleischwolf, ein Wurstfüller und eine improvisierte Räucherkammer genügen. Welche hausgemachten Köstlichkeiten damit möglich sind, zeigen über 40 Rezepte - herzhafte Delikatessen wie Lardo, Pancetta, Coppa und Chorizo, feinwürziger Räucherlachs, heissgeräucherte Hühnerbrust oder Entenconfit.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Pökeln & Räuchern
Nyelv Német
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2016
Oldalszám 256
EAN 9783038008804
ISBN 303800880X
Libristo kód 02879441
Kiadó AT Verlag
Súly 564
Méretek 146 x 212 x 19
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása