Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Podstawy gastronomii i technologii zywnosci Podrecznik do nauki zawodu Technik zywienia i uslug gastronomicznych Kucharz Czesc 1

Nyelv LengyelLengyel
Könyv Puha kötésű
Könyv Podstawy gastronomii i technologii zywnosci Podrecznik do nauki zawodu Technik zywienia i uslug gastronomicznych Kucharz Czesc 1 Anna Kmiolek-Gizara
Libristo kód: 16193827
Kiadó WSiP, december 2016
Podrecznik omawia zagadnienia zawarte w PKZ(T.c), czyli tresci i umiejetnosci stanowiace podbudowe d... Teljes leírás
? points 48 b
7 442 Ft
Beszállítói készleten Küldés 2-5 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


toplistás
Reaper at the Gates Sabaa Tahir / Puha kötésű
common.buy 4 032 Ft
toplistás
Multi-pitch climbing in Arco Rebecca Finch / Puha kötésű
common.buy 9 465 Ft
toplistás
Dějiny zemí Koruny české I. díl collegium / Kemény kötésű
common.buy 5 403 Ft
Minecraft: The Island Max Brooks / Puha kötésű
common.buy 3 723 Ft
Robinson Crusoe Przygoda na przekletej wyspie Ignacy Trzewiczek / Hanganyagok
common.buy 14 684 Ft
Czarny Aniol Opowiesc o Ewie Demarczyk Kuźniak Angelika / Kemény kötésű
common.buy 3 878 Ft
Než ho poznala / Kemény kötésű
common.buy 4 810 Ft
Andělské trable Petra Nachtmanová / Kemény kötésű
common.buy 2 991 Ft
Myslivost s kamerou i s puškou Pavel Sztwiertnia / Kemény kötésű
common.buy 3 100 Ft
Po prostu lectio divina na niedziele i swieta Rok A Stankiewicz Ryszard / Puha kötésű
common.buy 2 009 Ft
Brudne gry / Puha kötésű
common.buy 4 172 Ft

Podrecznik omawia zagadnienia zawarte w PKZ(T.c), czyli tresci i umiejetnosci stanowiace podbudowe do ksztalcenia w zawodach: kucharz, technik zywienia i uslug gastronomicznych. Publikacja krotko podsumowuje rowniez informacje, ktore zostaly opisane w opracowaniach dotyczacych kwalifikacji T.6 i T.15, koncentruje sie natomiast na kompetencjach ujetych przede wszystkim w efektach PKZ, takich jak racjonalna gospodarka surowcami i odpadami, rozpoznawanie instalacji i urzadzen w zakladach gastronomicznych, postepowanie zgodnie z instrukcjami obslugi. Podrecznik prezentuje przykladowa dokumentacje systemu HACCP stosowana w zakladach gastronomicznych.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Podstawy gastronomii i technologii zywnosci Podrecznik do nauki zawodu Technik zywienia i uslug gastronomicznych Kucharz Czesc 1
Nyelv Lengyel
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2017
Oldalszám 168
EAN 9788302167812
ISBN 8302167819
Libristo kód 16193827
Kiadó WSiP
Súly 246
Méretek 170 x 240 x 7
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása