Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Physiologie des Geschmacks

Nyelv NémetNémet
Könyv Puha kötésű
Könyv Physiologie des Geschmacks Carl Vogt
Libristo kód: 09093029
Kiadó Saxoniabuch.de, november 2014
Die Physiologie des Geschmacks bzw. eine physiologische Anleitung zum Studium der Tafelgenüsse von 1... Teljes leírás
? points 91 b
15 902 Ft -9 %
14 369 Ft
Beszállítói készleten Küldés 5-7 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Materials Planning with SAP Uwe Goehring / Kemény kötésű
common.buy 31 473 Ft
Místa paměti druhé světové války Pavel Mücke / Puha kötésű
common.buy 6 630 Ft
Applied Control of Electrical Drives Duco W. J. Pulle / Kemény kötésű
common.buy 86 868 Ft
Where Waters Meet Coral Boucher / Kemény kötésű
common.buy 19 100 Ft
Les Loups-garous des Chambarans Annie Gomiero / Puha kötésű
common.buy 14 415 Ft
Homer Katherine Callen King / Puha kötésű
common.buy 26 930 Ft
Briefe an Heine 1852-1856 Winfried Woesler / Kemény kötésű
common.buy 41 664 Ft
Even More of My Life as I Know It Penelope Dyan / Puha kötésű
common.buy 4 163 Ft
Everlene's Sky Michael Russo / Puha kötésű
common.buy 8 225 Ft
Sleeping Beauty Sarah Gibb / Kemény kötésű
common.buy 6 362 Ft
Lucent Fire: New and Selected Poems Patricia Spears Jones / Puha kötésű
common.buy 5 997 Ft
Kritik Der Angst Marcus Balzereit / Puha kötésű
common.buy 20 097 Ft
The Hands of Man, 1 Audio-CD Chris De Burgh / Audio CD
common.buy 4 194 Ft
hamarosan
Panchkarma Dr Anil Kumar Mehta / Puha kötésű
common.buy 4 685 Ft
Close to the Soul F. Nizam / Kemény kötésű
common.buy 12 910 Ft
Death Penalty in China Bin Liang / Kemény kötésű
common.buy 56 661 Ft

Die Physiologie des Geschmacks bzw. eine physiologische Anleitung zum Studium der Tafelgenüsse von 1867. Weit gefasst wird unter Geschmack ein komplexer Sinneseindruck bei der Nahrungsaufnahme verstanden, der durch das Zusammenspiel von Geruchssinn und Geschmackssinn sowie Tastsinn, Temperatur- und Schmerzempfinden entsteht. Die in diesem Sinne als "Geschmack" auf eine Speise bezogenen Empfindungen kommen in vielen Fällen vornehmlich durch Aromen zustande, die vom Geruchssinn wahrgenommen werden, und weniger durch Reize innerhalb der Mundhöhle. Die Sensibilität für die Wahrnehmung von Geschmacksreizen ist genetisch bedingt und individuell unterschiedlich. Menschen unterscheiden sich in der Anzahl von Geschmackszellen auf der Zunge. Es wird unterschieden zwischen Superschmeckern mit im Mittel etwa 425, Normalschmeckern mit etwa 180 und Nichtschmeckern mit nur etwa 100 Geschmacksknospen pro cm˛. Die bei Untersuchungen gefundenen Werte streuen in einem Bereich von 11 bis 1000 Geschmacksknospen pro cm˛. Auf der Basis von Studienergebnissen schätzt man, dass etwa die Hälfte der Weltbevölkerung zu den Normalschmeckern zählt und jeweils etwa ein Viertel Super- bzw. Nichtschmecker sind. (Wiki) Nachdruck der Originalauflage von 1867.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Physiologie des Geschmacks
Szerző Carl Vogt
Nyelv Német
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2014
Oldalszám 464
EAN 9783957701114
Libristo kód 09093029
Súly 779
Méretek 170 x 220 x 27
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása