Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Physiological studies on reducing the deleterious effects

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Physiological studies on reducing the deleterious effects Mahmoud Atef
Libristo kód: 06839128
Kiadó VDM Verlag, február 2011
The effect of various compounds, (i.e., reducing agents (ascorbic, sodium sulfite, bisulfite and thi... Teljes leírás
? points 151 b
23 703 Ft
Beszállítói készleten Küldés 14-18 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


An Eye on The Local Government Mai Gad / Puha kötésű
common.buy 18 383 Ft
Reconfigurable Embedded Control Systems Mohamed Khalgui / Puha kötésű
common.buy 25 415 Ft
Politics and Conflict in the Middle East Y Harkabi / Kemény kötésű
common.buy 143 954 Ft
Asian Tourism: Growth and Change Janet Cochrane / Kemény kötésű
common.buy 77 839 Ft
Democracy Jorge I. Domínguez / Kemény kötésű
common.buy 69 199 Ft

The effect of various compounds, (i.e., reducing agents (ascorbic, sodium sulfite, bisulfite and thiosulphate), thiol (L-cysteine), and organic acids (glycine, aspartic, glutamic, oxalic, succinic, phthalic, tartaric, citric, adipic, fumaric, and benzoic) on the browning process and polyphenol oxidase activity of fresh-cut of butterhead lettuce and two potato cultivars (Spunta and Desiree) were evaluated. Results indicated that slices slightly elevated enzyme activity and browning index (BI) in both cultivars more than those of sticks. Mechanistic study indicated that ascorbic acid reduced the quinone, resulted from PPO activity, back to the starting colorless catechol, where the quinone peak in the UV spectrum (435 nm) vanished completely upon addition of ascorbic acids. Cysteine did not reduce the formed quinone, but rather formed a cysteine-quinone adduct as a new peak appeared at the expenses of the quinone peak. Regarding the organic and amino acids, they worked as PPO inhibitor either as acidulants or metal chelators. Applications showed that compounds reacted with the resulted quinone were more efficient antibrowning agents than PPO inhibitors.§§Author: Mahmoud A.Saleh, M.Sc. studied Agricultural sciences from Ain Shams university, Egypt.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Physiological studies on reducing the deleterious effects
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2011
Oldalszám 96
EAN 9783639323351
ISBN 3639323351
Libristo kód 06839128
Kiadó VDM Verlag
Súly 150
Méretek 152 x 229 x 6
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása