Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Physicochemical Characteristics of Water Chestnut starch-gum mixtures

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Physicochemical Characteristics of Water Chestnut starch-gum mixtures Zubala Yasir
Libristo kód: 12626958
Kiadó SPS, január 2013
Water Chestnut is locally known as "Singhara", it is an edible angiosperm, which is grown in swampy... Teljes leírás
? points 187 b
32 225 Ft -9 %
29 101 Ft
Beszállítói készleten Küldés 8-10 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Ekozycie pod lupa Nathanael Johnson / Puha kötésű
common.buy 3 153 Ft
On the Shoulders of Medicine's Giants Robert B. Taylor / Puha kötésű
common.buy 26 116 Ft
Regime Change Begins at Home The New Press / binding.
common.buy 3 248 Ft
Dizionario dei simboli islamici Malek Chebel / Puha kötésű
common.buy 12 742 Ft
Economic Analysis of Liability Rules Satish Kumar Jain / Puha kötésű
common.buy 26 116 Ft
Manual de bowling Robert H. Strickland / Puha kötésű
common.buy 9 495 Ft
Piste Du Dakota Pierre Pelot / Puha kötésű
common.buy 4 601 Ft

Water Chestnut is locally known as "Singhara", it is an edible angiosperm, which is grown in swampy areas like water surface of lakes, tanks and ponds. The effect of different gums on functionality of this starch was also studied. Reduction in swelling power due to acid thinning was more pronounced than the effect of other modified starches. The solubility of nWCS was improved in the presence of XG, GG, CMC and ACA.Acid thinned starch showed the maximum increase in freeze thaw stability.Water Chestnut starch was used in formulations for cakes and yeast leavened breads. Differences in the symmetry, uniformity and volume indices for all sponge cakes were less apparent.The better symmetry index was observed at 4%-5% concentration by the addition of pgWCS. The highest level of addition (6%) the modified (acetylated) starch caused the greatest increase in uniformity index. On the basis of sensory scores, we found that by the addition of nWCS at 1%, 2% and 6% concentration there is an enhancement of cells structure of breads as compare to the control.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Physicochemical Characteristics of Water Chestnut starch-gum mixtures
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2013
Oldalszám 272
EAN 9783639510454
ISBN 3639510453
Libristo kód 12626958
Kiadó SPS
Súly 421
Méretek 150 x 220 x 16
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása