Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Perfektion. Die Wissenschaft des guten Kochens. Fleisch. Bd.1

Nyelv NémetNémet
Könyv Kemény kötésű
Könyv Perfektion. Die Wissenschaft des guten Kochens. Fleisch. Bd.1
Libristo kód: 09338458
Kiadó Stiftung Warentest, szeptember 2015
Wussten Sie, dass ein 1,5-Kilo-Braten nach 3 Stunden bei 120 °C im Backofen perfekt wird? Und dass P... Teljes leírás
? points 64 b
11 741 Ft -14 %
10 010 Ft
Beszállítói készleten Küldés 4 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Der Große Krieg Herfried Münkler / Kemény kötésű
common.buy 13 300 Ft
Single-Case Intervention Research Thomas R. Kratochwill / Kemény kötésű
common.buy 45 169 Ft
FRE-HISTOIRE DE FRANCE TOME 8 Jules 1798-1874 Michelet / Puha kötésű
common.buy 11 506 Ft
Everything to Nothing Geert Buelens / Kemény kötésű
common.buy 12 574 Ft
United Nations in Latin America Francis Adams / Puha kötésű
common.buy 29 149 Ft
Arab Avant-Garde Thomas Burkhalter / Puha kötésű
common.buy 11 189 Ft
Transforming Health Care Scheduling and Access Committee on Optimizing Scheduling in Health Care / Puha kötésű
common.buy 24 176 Ft
Der seltsame Fall des Dr. Jekyll und Mr. Hyde Robert Louis Stevenson / Kemény kötésű
common.buy 3 511 Ft
Der Untergang Des Niederlandischen Volksliedes H F Wirth / Puha kötésű
common.buy 24 126 Ft
North York Moors - Western Area Ordnance Survey / Térkép
common.buy 7 773 Ft
Decorated Horses Jeannie Brett / Kemény kötésű
common.buy 7 773 Ft
Women in Ministry Shannon Nicole Smythe / Puha kötésű
common.buy 6 831 Ft
HANDEL JOSEPH HIS BRETHEREN 17 George Handel / Puha kötésű
common.buy 13 144 Ft
Buchhandel T Trares / Puha kötésű
common.buy 3 965 Ft
La Santa Muerte: Y Otras Historias Reales Francisco Dominguez de la Rosa / Puha kötésű
common.buy 3 401 Ft

Wussten Sie, dass ein 1,5-Kilo-Braten nach 3 Stunden bei 120 °C im Backofen perfekt wird? Und dass Pommes bei exakt 165 °C frittiert werden sollten? In "Perfektion - Die Wissenschaft des guten Kochens" wird die Küche ins Labor verlegt mit dem Ziel, das perfekte Rezept für die beliebtesten Gerichte zu entwickeln. Auf wissenschaftlicher Basis basteln die Testköche und Lebensmittelchemiker aufwendige Experimente: Duzende Steaks werden auf unterschiedliche Weise zubereitet, Bratenstücke in Testreihen gegart, Hackfleisch in verschiedenen Varianten produziert. Es geht um Konduktion und Radiation, die Maillard-Reaktion, Aktin und Myosin und die Molekularstruktur von Fleisch. Auch für Laien wird so verständlich, wieso beispielsweise ein Hähnchen im eigenen Saft am besten schmort. Die Theorie wird zur alltagstauglichen Küchenpraxis. Und am Ende steht das bestmögliche Rezept für Ihre Küche. Band 1 widmet sich der perfekten Zubereitung von Fleisch - mit mehr als 150 Rezepten, vielen Fotos und Illustrationen sowie Einblicken in die beste Zubereitung von Fisch und Eiern.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Perfektion. Die Wissenschaft des guten Kochens. Fleisch. Bd.1
Nyelv Német
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2015
Oldalszám 272
EAN 9783868514261
ISBN 3868514260
Libristo kód 09338458
Súly 1030
Méretek 204 x 256 x 25
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása