Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Pecan Technology

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Pecan Technology C. Santerre
Libristo kód: 05323551
Kiadó Springer, július 2012
Flavorwise and texturewise pecans are the "Queen of the Edible Nuts. " This has been verified by sal... Teljes leírás
? points 168 b
26 453 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 12-17 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Reproducing Persons Laura M. Purdy / Puha kötésű
common.buy 20 866 Ft
Preparing Data for Sharing Peter Doorn / Puha kötésű
common.buy 21 451 Ft
Dupuytren's Disease and Related Hyperproliferative Disorders Charles Eaton / Kemény kötésű
common.buy 119 375 Ft
Amazing Journey of Lucky the Lobster Buoy Karel Hayes / Kemény kötésű
common.buy 6 453 Ft

Flavorwise and texturewise pecans are the "Queen of the Edible Nuts. " This has been verified by salters, bakers, confectioners and ice cream manufacturers in America and western Europe. Hickory nuts and macadamia nuts are close behind, but are available only in limited supply. Pecans are among the nuts highest in oil content. In general, the varieties of nuts with the highest oil content are also rich in flavor and tender in texture. Some varieties of pecans (i. e. , Schley and Curtis) have been shown to contain as much as 76% oil. The oil in pecans is highly unsaturated, which means it is desirable from a nutritional standpoint but that it is also highly susceptible to oxidation which can cause pecans to tum stale and rancid. Pecans used in confections, bakery goods, cereals, or in snacks are more subject to staleness and rancidity than most nuts because these products are often stored at ambient temperatures. For this reason, pecans are considered to be semi-perishable and are not used in some "fine" products due to their limited shelf-life. Research at the Georgia Experiment Station has shown that raw pecans or most pecan products may be held in good condition for more than 20 years if freezing is the mode of preservation. However, development of new products demands that pecans be stored at ambient temperatures for extended intervals. Pecan 'meat' is easily bruised during shelling and handling.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Pecan Technology
Szerző C. Santerre
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2012
Oldalszám 164
EAN 9789401095945
ISBN 9401095949
Libristo kód 05323551
Kiadó Springer
Súly 271
Méretek 152 x 229 x 11
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása