Nem vált be? Semmi gond! Nálunk 30 napon belül visszaküldheti
Ajándékutalvánnyal nem nyúlhat mellé. A megajándékozott az ajándékutalványért bármit választhat kínálatunkból.
30 nap a termék visszaküldésére
Rossz ételeket eszünk? A has tudja. Túl sok stressz halmozódik fel otthon vagy a munkahelyen? A has az első, aki megtudja. Olyan mélyen gyökerező aggodalmaink vannak, hogy már észre sem vesszük őket? A has is tudja ezt, és bizonyos értelemben olyan dolgokat is tud, amelyeket mi magunk figyelmen kívül hagyunk. Meg kell tanulnunk hallgatni rá, hogy jobban legyünk: puffadás, székrekedés, emésztési nehézségek például feszültségből, szomorúságból vagy ételintoleranciából eredhetnek. Mint egy modern haruspex, a nemzetközileg elismert gasztroenterológus, Silvio Danese a „A has tudja” című művében az alulról érkező jelzéseken keresztül az önmegértéshez vezeti az olvasót. A régiek évszázadok óta hirdették, hogy a has az energia központja. Ma pedig az élvonalbeli tanulmányok arra a következtetésre jutottak, hogy a belek és a gyomor döntő fontosságúak az általános egészségi állapot szempontjából: a szervezet gyulladásos szintje, az immunrendszer vírusokkal és betegségekkel való megbirkózási képessége, az anyagcsere, így a testsúly, a hangulat szempontjából. és a másokhoz való viszonyunk módja. A szerző a kórházban végzett klinikai gyakorlatának és a kutatás iránti elkötelezettségének köszönhetően oldalról oldalra leírja azokat az életmódokat és stratégiákat, amelyek lehetővé teszik, hogy az emésztőrendszer a hosszú élet és a nyugodtabb lét legjobb szövetségesévé váljon. Mit vigyünk és mit ne hozzunk az asztalra, mikor gyaníthatjuk, hogy az étel ellenség, hogyan lehet egyszerű és megfizethető praktikákkal megszüntetni a szorongást. Az orvosok tisztázzák a leggyakoribb problémákat, és komoly vizsgálatokat végeznek az ok diagnosztizálására, legyen szó rossz étkezési szokásokról, nem cöliákiás gluténérzékenységről, fertőzésről vagy krónikus betegségről.
Automatikus fordítás | Eredeti megtekintése (Olasz)