Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Organizacja produkcji gastronomicznej Podrecznik do nauki zawodu Technik zywienia i uslug gastronomicznych

Nyelv LengyelLengyel
Könyv Puha kötésű
Könyv Organizacja produkcji gastronomicznej Podrecznik do nauki zawodu Technik zywienia i uslug gastronomicznych Anna Kmiolek
Libristo kód: 12873176
Kiadó WSiP, december 2012
Podrecznik do nauki zawodu technik zywienia i uslug gastronomicznych realizujacy tresci z zakresu cz... Teljes leírás
? points 56 b
8 646 Ft
Beszállítói készleten Küldés 4 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Ako sa zbaviť zvyku byť sám sebou Joe Dispenza / Puha kötésű
common.buy 6 003 Ft
hamarosan
Highly Recommended 2: Student's Book Trish Stott / Puha kötésű
common.buy 9 328 Ft
Pojednání o Upírech Dom Calmet / Kemény kötésű
common.buy 2 986 Ft
Totengeld Kathy Reichs / Puha kötésű
common.buy 3 683 Ft
Parole crociate 1. livello elementare Ciro Massimo Naddeo / Lap
common.buy 5 316 Ft
Vademecum matura Chemia Król Iwona / Puha kötésű
common.buy 3 887 Ft
Dzienniki. Tom II: Lata 1960-1968 Tatarkiewicz Władysław / Kemény kötésű
common.buy 8 208 Ft
Microsoft Excel 2019: VBA i makra Jelen Bill / Puha kötésű
common.buy 8 009 Ft
Jak pomoc dziecku ktore sie boi Cynthia G. Last / Puha kötésű
common.buy 4 057 Ft
PACK TS7.HIELO+ESTUCHE TEA STILTON / Puha kötésű
common.buy 6 421 Ft

Podrecznik do nauki zawodu technik zywienia i uslug gastronomicznych realizujacy tresci z zakresu czesci 2 kwalifikacji T.15 (Organizacja produkcji gastronomicznej). Prezentuje wiedze i uczy umiejetnosci potrzebnych do planowania produkcji, kontrolowania procesow produkcji oraz oceny jakosci sporzadzonych potraw, a takze opracowania kart menu, obliczania zapotrzebowania na surowce i polprodukty, kalkulowania cen potraw i napojow oraz opracowania receptur gastronomicznych. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykladami i cwiczeniami wskazujacymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Organizacja produkcji gastronomicznej Podrecznik do nauki zawodu Technik zywienia i uslug gastronomicznych
Szerző Anna Kmiolek
Nyelv Lengyel
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2013
Oldalszám 152
EAN 9788302135934
ISBN 8302135933
Libristo kód 12873176
Kiadó WSiP
Súly 250
Méretek 170 x 240 x 7
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása