Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Nutritional Evaluation of Food Processing

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Nutritional Evaluation of Food Processing Endel Karmas
Libristo kód: 06983050
Kiadó Springer, június 2012
Dramatic changes in the attitudes toward human nutrition have taken place dur ing the past decade. F... Teljes leírás
? points 331 b
52 141 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 12-17 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Deadlines Desmond Ryan / Puha kötésű
common.buy 9 506 Ft
Menschen in der Schlacht bei Idstedt Kathinka Wantula / Puha kötésű
common.buy 10 559 Ft
Lyrical Poems Alfred Austin / Kemény kötésű
common.buy 17 280 Ft
Love and Laughter Rose Esther Fox / Kemény kötésű
common.buy 9 632 Ft
Follow the Sun James Savill / Puha kötésű
common.buy 5 758 Ft
History of the French Revolution. Translated by F. Shoberl. Louis Adolphe Thiers / Puha kötésű
common.buy 14 116 Ft
Beats And Bytes Bjoern Stolpmann / Puha kötésű
common.buy 28 342 Ft

Dramatic changes in the attitudes toward human nutrition have taken place dur ing the past decade. Food-related and medical professionals as well as consumers are now, more than ever before, aware of and concerned about diet, nutrition, and the beneficial and deleterious effects of food processing upon nutrients. The old saying "We are what we eat" is still relevant. Nutritious food will contribute greatly to consumers' good health and ultimately reduce medical bills. Food processing is essential to maintaining our food reserves from one harvest to another, thus letting us serve our daily meals regularly. If food processing is defined as including all treatments of foodstuffs from harvest to consumption, then more than 95% of our food may be considered as processed. In most cases, food processing and storage cause some reduction in the nutritional value of foods. Advances in food science and food technology have resulted in an increase in nu trient retention after processing. In addition, today's consumer better understands how to avoid excessive nutrient losses during food preparation. The information presented in this completely revised reference and textbook will help the reader to understand better the relationship between food processing and nutrient retention. The authors' scholarly contributions are greatly appreciated.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Nutritional Evaluation of Food Processing
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2012
Oldalszám 786
EAN 9789401170321
ISBN 9401170320
Libristo kód 06983050
Kiadó Springer
Súly 1211
Méretek 155 x 235 x 43
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása