Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Nutrition in Kidney Disease Laura D. Byham-Gray
Libristo kód: 13741861
Kiadó Humana Press Inc., augusztus 2016
Nutrition in Kidney Disease, Second Edition addresses  the relationships between nutrition and (1) n... Teljes leírás
? points 539 b
84 846 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 12-17 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Black Sun Rebecca Roanhorse / Puha kötésű
common.buy 4 186 Ft
Donal's Meals in Minutes Donal Skehan / Kemény kötésű
common.buy 11 345 Ft
Jay's Gay Agenda Jason June / Kemény kötésű
common.buy 5 758 Ft
Handbook of Kidney Transplantation Gabriel M Danovitch / Puha kötésű
common.buy 27 985 Ft
Nutrition in Kidney Disease Laura D. Byham-Gray / Puha kötésű
common.buy 66 161 Ft
Dialysis Access Cases Alexander S. Yevzlin / Puha kötésű
common.buy 52 141 Ft
Guadalupe: Visión, historia y controversia Mariana Schulenburg / Puha kötésű
common.buy 3 526 Ft
My Grandmother Fethiye Cetin / Puha kötésű
common.buy 8 010 Ft
Look Out, Gentry! ELIZABETH MOERSCHEL / Kemény kötésű
common.buy 8 499 Ft

Nutrition in Kidney Disease, Second Edition addresses  the relationships between nutrition and (1) normal kidney function and disease, (2) the progressiveness of chronic kidney disease (CKD) and strategies to prevent further compromise, and (3) the treatment and management of kidney failure especially during medical crises, such as acute kidney injury and its consequent nutritional therapies (e.g., enteral and parenteral nutrition).   Demographic patterns, trends and outcomes in the current health care systems are explored in the United States and abroad.  Disease prevention and management are presented over the entire lifespan, beginning with pregnancy, followed by infancy, childhood, adolescence, and adulthood, concluding with the elder years.  Foundations for clinical practice are established by devoting a complete section towards conducting a comprehensive nutritional assessment, comprising of anthropometric, biochemical, clinical, physical parameters and psychosocial concerns unique to the kidney disease population.  Nutritional therapy is also discussed across the spectrum of kidney disease, and pertinent aspects critical to successful management of disorders and conditions, such as bone disease, obesity, and nephrotic syndrome are explored. Nutrition in Kidney Disease, Second edition highlights cutting edge research in regards to exercise and functional outcomes, malnutrition and the inflammatory response, experimental therapies, and the use of complementary and alternative medicine, with a special emphasis on relevant preventative strategies. 

Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása