Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Nutrition in Critical Care

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Nutrition in Critical Care Peter Faber
Libristo kód: 02066827
Kiadó Cambridge University Press, március 2014
The association between poor nutrition and disease is well established. Integrating nutritional scie... Teljes leírás
? points 268 b
42 101 Ft
Beszállítói készleten Küldés 9-13 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


toplistás
Luxury Strategy Jean Noel Kapferer / Kemény kötésű
common.buy 16 871 Ft
toplistás
Warhammer Fantasy Roleplay 4e Core Cubicle 7 / Kemény kötésű
common.buy 20 887 Ft
Fundamentals of Anaesthesia Ted Lin / Puha kötésű
common.buy 68 065 Ft
Integrative and Functional Medical Nutrition Therapy Diana Noland / Kemény kötésű
common.buy 58 720 Ft
Biológia Pracovný zošit pre 5. ročník ZŠ Jana Višnovská / Puha kötésű
common.buy 2 942 Ft
Essential Pocket Guide for Clinical Nutrition Tonia Reinhard / Kemény kötésű
common.buy 22 050 Ft
Evidence-Based Critical Care Paul Ellis Marik / Puha kötésű
common.buy 103 526 Ft
Le Tarot des flammes jumelles Géraldine Garance / Kemény kötésű
common.buy 13 395 Ft
Fundamentals of Animal Nutrition Subodh Kumar Saha / Puha kötésű
common.buy 84 846 Ft
Critical Care Medicine Joseph E. Parrillo / Kemény kötésű
common.buy 103 748 Ft
Mannerheim J.E.O. Screen / Puha kötésű
common.buy 16 806 Ft
Nutrition Support for the Critically Ill David S. Seres / Kemény kötésű
common.buy 50 378 Ft
Healing Arts R S Downie / Puha kötésű
common.buy 28 393 Ft
Diet and Nutrition in Critical Care Rajkumar Rajendram / Kemény kötésű
common.buy 617 943 Ft

The association between poor nutrition and disease is well established. Integrating nutritional sciences into clinical practice offers a valuable tool to improve patient care and prognosis, particularly within the critical care environment where nutrition is often overlooked. However, optimizing nutritional support offers a safe and simple adjunct to more expensive and technologically challenging treatments for these complex patients. This volume provides comprehensive guidelines for the nutritional support of critically ill patients and is valuable reading for doctors, nurses, dieticians and practitioners working within the critical care environment. It begins by discussing nutritional physiology and patient assessment, providing an essential foundation for planning and managing the dietary requirements of critically ill patients. Internationally-recognized authors present evidence-based guidelines for managing various groups, including surgical patients, patients with burns, and patients with renal failure. The implications of enteral vs. parenteral nutrition, timing of nutritional support, therapeutic strategies, and management of complications are discussed.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Nutrition in Critical Care
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2014
Oldalszám 261
EAN 9781107669017
ISBN 1107669014
Libristo kód 02066827
Súly 442
Méretek 155 x 232 x 12
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása