Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Nutrition and Food Science: Present Knowledge and Utilization

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Nutrition and Food Science: Present Knowledge and Utilization W. J. Santos
Libristo kód: 06797511
Kiadó Springer-Verlag New York Inc., július 2012
The XI INTERNATIONAL CONGRESS OF NUTRITION - XI ICN - pro moted by the INTERNATIONAL UNION OF NUTRIT... Teljes leírás
? points 331 b
52 141 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 12-17 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Réactivité Et Interaction Fonctionnelle Sounkalo Djibo / Puha kötésű
common.buy 36 499 Ft
Development of the Auditory System Richard R. Fay / Puha kötésű
common.buy 79 713 Ft
Urban regeneration and private sector investment Sandile Ngwabi / Puha kötésű
common.buy 31 224 Ft
Charles Olson and Frances Boldereff Charles Olson / Kemény kötésű
common.buy 25 652 Ft
Geometrische Elektronenoptik E. Brüche / Puha kötésű
common.buy 40 463 Ft
Transnational Advocacy Networks in the International System Isabella Christensen / Puha kötésű
common.buy 23 703 Ft
IBERIA ISAAC ALB NIZ / Kemény kötésű
common.buy 96 650 Ft

The XI INTERNATIONAL CONGRESS OF NUTRITION - XI ICN - pro moted by the INTERNATIONAL UNION OF NUTRITIONAL SCIENCES - IUNS -, and organized by the BRAZILIAN NUTRITION SOCIETY - BNS - was held in the Convention Center of the Hotel Nacional, in the city of Rio de Janeiro, Brazil, from August 27th to September 1st, 1978. Taking place for the first time in the southern hemisphere, the XI ICN received the collaboration and participation of various international agencies, includin~ the World Health Organization (WHO), the Pan American Health Organization (PARO) , the United Nations Children's Fund (UNICEF), the Food and Agriculture Organi zation (FAO) , the International Fund for Agricultural Development (!FAD), the United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization (UNESCO), the World Food Program (WFP) and the World Food Council (WFC). The meeting had a multi-disciplinary character, with the par ticipation of professionals and students from the different sec tors related to the field of food and nutrition, and aroused con siderable interest, which was demonstrated by the presence of 5,026 participants from 92 countries,and the presentation of more than 1,200 scientific papers.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Nutrition and Food Science: Present Knowledge and Utilization
Szerző W. J. Santos
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2012
Oldalszám 808
EAN 9781468410327
ISBN 1468410326
Libristo kód 06797511
Súly 1547
Méretek 178 x 254 x 45
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása