Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Novel Macromolecules in Food Systems

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Novel Macromolecules in Food Systems G. Doxastakis
Libristo kód: 04612390
Kiadó Elsevier Science, október 2000
Applying recent advances in biological and physical sciences, food scientists have created "novel fo... Teljes leírás
? points 837 b
131 667 Ft
Beszállítói készleten Küldés 14-18 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Nutrition Periodization for Athletes Bob Seebohar / Puha kötésű
common.buy 6 328 Ft
Christianity and Science John F. Haught / Puha kötésű
common.buy 11 048 Ft
Jason's Wish T Dawn Gatling Coates / Puha kötésű
common.buy 4 751 Ft
¡Adelante! Nivel elemental Francisco Cardoso / Lap
common.buy 9 461 Ft
Heat Transfer in Process Engineering Eduardo Cao / Kemény kötésű
common.buy 62 418 Ft
Large-Scale Kernel Machines Leon Bottou / Kemény kötésű
common.buy 3 809 Ft
Algerian White Assia Djebar / Kemény kötésű
common.buy 13 345 Ft
Essays That Will Get You into College Chris Dowhan / Puha kötésű
common.buy 5 557 Ft
Confidences d'un joueur de clarinette M Erckmann Chatrain / Puha kötésű
common.buy 6 343 Ft
Mia and Gia: Building a Robot Marina Kamenetskiy / Puha kötésű
common.buy 4 423 Ft
Operational Risk in Banken Anja Hechenblaikner / Puha kötésű
common.buy 31 113 Ft

Applying recent advances in biological and physical sciences, food scientists have created "novel food ingredients" enzymatically, chemically or microbiologically. Chief among these are "novel proteins and polysaccharides" which, like the more established traditional macromolecules, can perform multifunctional roles such as thickening, stabilization, gelation or encapsulation and in this way determine to a large extent the shelf life, texture and nutritional value of natural and processed foods. Featuring the latest advances on chemistry, structure and functional properties of "novel proteins and polysaccharides", with an emphasis on fundamental structure-function relationships, this book will be valuable to all those working in product development and fundamental food research.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Novel Macromolecules in Food Systems
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2000
Oldalszám 468
EAN 9780444829320
ISBN 0444829326
Libristo kód 04612390
Súly 1000
Méretek 156 x 234 x 25
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása