Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

New Polymers for Encapsulation of Nutraceutical Compounds

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv New Polymers for Encapsulation of Nutraceutical Compounds Jorge Carlos Ruiz Ruiz
Libristo kód: 15622151
Kiadó John Wiley and Sons Ltd, január 2017
The incorporation of functional ingredients in a given food system and the processing and handling o... Teljes leírás
? points 530 b
83 095 Ft
50 % esély Keressük az egész világon Mikor kapom meg a terméket?

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Jujube Fruit, Nutraceutical Source and Organic Natural Medicines Mohamad Hesam Shahrajabian / Puha kötésű
common.buy 16 434 Ft
NQT WENDY JOLLIFFE / Kemény kötésű
common.buy 32 035 Ft
Charpie Karl von Holtei / Puha kötésű
common.buy 13 422 Ft
Naturally Raising Your HGH Levels Dicken / Puha kötésű
common.buy 4 939 Ft
Regulating the Lives of Women Miriam Abramovitz / Puha kötésű
common.buy 24 320 Ft

The incorporation of functional ingredients in a given food system and the processing and handling of such foods are associated with nutritional challenges for their healthy delivery. The extreme sensitivity of some components cause significant loss of product quality, stability, nutritional value and bioavailability, and the overall acceptability of the food product. Consequently, encapsulation has been successfully used to improve stability and bioavailability of functional ingredients. Encapsulation is one example of technology that has the potential to meet the challenge of successfully incorporating and delivering functional ingredients into a range of food types. The book will cover topics about 1) Characterization of novel polymers and their use in encapsulation processes. 2) Stability of nutraceutical compounds encapsulated with novel polymers. 3) Application of encapsulated compounds with novel polymers in functional food systems. This book provides a detailed overview of technologies for preparing and characterisation of encapsulates for food active ingredients using modified polymers. The use of modified polymers as coating materials it is a field that still needs study. The book is aimed to inform students and researchers in the areas of food science and food technology, and professionals in the food industry.

Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása