Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

New Methods of Food Preservation

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv New Methods of Food Preservation Grahame W. Gould
Libristo kód: 01399598
Kiadó Springer, Berlin, november 1994
This book describes in detail those new and emerging food preservation techniques that are now, or s... Teljes leírás
? points 509 b
80 602 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 10-15 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


House of Rothschild Niall Ferguson / Puha kötésű
common.buy 10 236 Ft
The Richest Man in Babylon: Original 1926 Edition George S Clason / Puha kötésű
common.buy 3 561 Ft
The First Binding / Kemény kötésű
common.buy 10 935 Ft
Scandinavian Glass 1930-2000: Fire and Sea Leslie Pina / Kemény kötésű
common.buy 31 883 Ft
Peppa Pig: Purple Bag / Puha kötésű
common.buy 3 084 Ft
Corporate Tax Law Peter Harris / Kemény kötésű
common.buy 71 298 Ft
20 Christmas Carols For Solo Clarinet Book 1 Michael Shaw / Puha kötésű
common.buy 5 698 Ft
Community Planning Handbook Nick Wates / Kemény kötésű
common.buy 104 271 Ft
Candy Aisle Crafts Jodi Levine & Martha Stewart (foreward) / Puha kötésű
common.buy 8 352 Ft
Visions Of God Karen Armstrong / Puha kötésű
common.buy 7 688 Ft
Kimberlites Roger H. Mitchell / Kemény kötésű
common.buy 118 163 Ft
Trivia Lover's Guide to the World Gary Fuller / Puha kötésű
common.buy 8 053 Ft

This book describes in detail those new and emerging food preservation techniques that are now, or soon will be, commerically exploited. The editor, a leading figure in this field, has assembled a team of well-known and respected contributors, who cover chemical, biological and physically based-approaches. Emphasis is placed both on the innovative exploitation of traditional procedures, including combination preservation methods, and on more radical approaches, such as the use of high hydrostatic pressures or voltage pulses to inactivate microorganisms in food, and the direct and synergistic application of ultrasonic radiation.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés New Methods of Food Preservation
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 1995
Oldalszám 324
EAN 9780834213418
ISBN 0834213419
Libristo kód 01399598
Súly 676
Méretek 166 x 235 x 20
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása