Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Nanotechnology in Food Products

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Nanotechnology in Food Products Food Forum
Libristo kód: 04578975
Kiadó National Academies Press, november 2009
In the food industry, scientists are exploring the potential of nanotechnology to enhance the flavor... Teljes leírás
? points 106 b
16 620 Ft
50 % esély Keressük az egész világon Mikor kapom meg a terméket?

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


toplistás
Go-Giver Bob Burg / Puha kötésű
common.buy 5 083 Ft
Life in Ancient Greece John Green / Puha kötésű
common.buy 2 141 Ft
Glen Luchford Glen Luchford / Kemény kötésű
common.buy 28 393 Ft
Breeding Ornamental Plants Dorothy J. Callaway / Puha kötésű
common.buy 15 516 Ft
History of the Rise, Progress, and Establishment, William Gordon / Puha kötésű
common.buy 19 738 Ft
Crime in an Insecure World Richard V. Ericson / Puha kötésű
common.buy 13 975 Ft
Gender, Religion and Change in the Middle East Ingvild Flaskerud / Puha kötésű
common.buy 24 851 Ft
New Enemy Andy McNab / Puha kötésű
common.buy 4 186 Ft
'The Contending Kingdoms' Glenn Richardson / Kemény kötésű
common.buy 81 395 Ft
History of British Prime Ministers (Omnibus Edition) Dick Leonard / Kemény kötésű
common.buy 103 526 Ft
Nuclear Weapons are Illegal / Puha kötésű
common.buy 27 733 Ft
Apocalypse of the Mind Melissa Lowe / Puha kötésű
common.buy 8 831 Ft
Elephant Who Liked To Smash Small Cars Jean Merrill / Kemény kötésű
common.buy 6 388 Ft
Notes On The North American Ganoids Burt Green Wilder / Kemény kötésű
common.buy 14 635 Ft

In the food industry, scientists are exploring the potential of nanotechnology to enhance the flavor and other sensory characteristics of foods, introduce antibacterial nanostructures into food packaging and encapsulate and deliver nutrients directly into targeted tissues, among other applications. However, as with any new technology, along with the benefits, there is the potential for unanticipated adverse effects. There is still a great deal to learn about any health outcomes related to introducing nanosized materials into foods and food packaging materials. Developing nanotechnology into a safe, effective tool for use in food science and technology will require addressing these and other questions. Assuring consumer confidence will be equally important to the success of this new emerging technology. The Institute of Medicine held a one-day workshop, summarized in this volume, to further explore the use of nanotechnology in food. Specifically, the workshop was organized around three primary topic areas: (1) the application of nanotechnology to food products; (2) the safety and efficacy of nanomaterials in food products; and (3) educating and informing consumers about the applications of nanotechnology to food products.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Nanotechnology in Food Products
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2009
Oldalszám 146
EAN 9780309137720
ISBN 0309137721
Libristo kód 04578975
Súly 236
Méretek 152 x 229 x 10
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása