Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy az ügyfélszolgálat az állami ünnep végett nem elérhető. Megértésüket köszönjük.

Nanoencapsulation Technologies for the Food and Nutraceutical Industries

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Nanoencapsulation Technologies for the Food and Nutraceutical Industries Seid Jafari
Libristo kód: 12496228
Kiadó Elsevier Science Publishing Co Inc, április 2017
There has been a major shift from conventional microencapsulation processes towards nanoencapsulatio... Teljes leírás
? points 657 b
103 057 Ft
Beszállítói készleten Küldés 15-20 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Beng ü Bade / Puha kötésű
common.buy 6 024 Ft
Weihnachten mit Carlo Bergonzi Bergonzi/Angerer/ORF / Audio CD
common.buy 8 799 Ft
Those Beautiful Eyes, BRANCH COWELL / Kemény kötésű
common.buy 12 323 Ft
Suzan Frecon Suzan Frecon / Kemény kötésű
common.buy 21 845 Ft
Grace Meets Grit Daina Middleton / Kemény kötésű
common.buy 14 848 Ft
Students' Right to Speak Erica R. Salkin / Puha kötésű
common.buy 16 058 Ft
Parade Donald Crews / Puha kötésű
common.buy 3 654 Ft
Zoo Animals Picture Book for Kids Speedy Publishing LLC / Puha kötésű
common.buy 6 099 Ft

There has been a major shift from conventional microencapsulation processes towards nanoencapsulation techniques with the aim of increasing the encapsulation efficiency and improved targeted nutraceutical delivery. Nanoencapsulation Technologies for the Food and Nutraceutical Industries, is a compendium which collects, in an easy and compact way, the state-of-the-art details about the techniques for nanoencapsulation of bioactive compounds in food and nutraceutical industries. The book addresses important modern technologies, including biopolymer based nano-particle formation techniques, formulation based processes such as nano-liposomes and nano-emulsions, process based nano-encapsulation such as electro-spinning and nano-spray drying, natural nano-carrier based processes like casein and starch nano-particles, and other recent advances. A definitive reference manual for researchers and industry personnel who want to learn more about basic concepts and also recent developments on nanotechnology research. Serves as a compendium of recent techniques and systems for nanoencapsulation of bioactive compoundsBrings basic concepts and potential of nanoencapsulation technologies, as well as their novel applications in functional foods and nutraceutical systemsIncludes technologies such as biopolymer based nano-particle formation techniques, formulation based processes, process based nanoencapsulation and nano-carrier based process

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Nanoencapsulation Technologies for the Food and Nutraceutical Industries
Szerző Seid Jafari
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2017
Oldalszám 636
EAN 9780128094365
ISBN 0128094362
Libristo kód 12496228
Súly 1000
Méretek 152 x 229 x 30
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása