Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Multisensory Flavor Perception

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Multisensory Flavor Perception Betina Piqueras-Fiszman
Libristo kód: 02910698
Kiadó Elsevier Science & Technology, április 2016
Multisensory Flavor Perception: From Fundamental Neuroscience Through to the Marketplace provides st... Teljes leírás
? points 820 b
129 083 Ft
Beszállítói készleten Küldés 14-18 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Healing Without Hurting Jennifer Kozek / Kemény kötésű
common.buy 10 338 Ft
History of the United Netherlands - Volume XXI John Lothrop Motley / Puha kötésű
common.buy 6 816 Ft
National Intelligence and Science Wilhelm Agrell / Kemény kötésű
common.buy 30 358 Ft
Art of Monetary Policy D. Daane / Kemény kötésű
common.buy 64 685 Ft
Consecutive Sudoku Compendium Djape / Puha kötésű
common.buy 5 587 Ft
Cow-Country Bertha Muzzy Bower / Puha kötésű
common.buy 7 647 Ft
Life Without Color Robert Chevrier / Puha kötésű
common.buy 4 328 Ft
La Piel de Zapa (Spanish Edition) Honorato De Balzac / Puha kötésű
common.buy 5 179 Ft

Multisensory Flavor Perception: From Fundamental Neuroscience Through to the Marketplace provides state-of-the-art coverage of the latest insights from the rapidly-expanding world of multisensory flavor research. The book highlights the various types of crossmodal interactions, such as sound and taste, and vision and taste, showing their impact on sensory and hedonic perception, along with their consumption in the context of food and drink. The chapters in this edited volume review the existing literature, also explaining the underlying neural and psychological mechanisms which lead to crossmodal perception of flavor. The book brings together research which has not been presented before, making it the first book in the market to cover the literature of multisensory flavor perception by incorporating the latest in psychophysics and neuroscience. Authored by top academics and world leaders in the field Takes readers on a journey from the neurological underpinnings of multisensory flavor perception, then presenting insights that can be used by food companies to create better flavor sensations for consumersOffers a wide perspective on multisensory flavor perception, an area of rapidly expanding knowledge

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Multisensory Flavor Perception
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2016
Oldalszám 376
EAN 9780081003503
ISBN 0081003501
Libristo kód 02910698
Súly 714
Méretek 237 x 159 x 25
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása