Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

More than Beef, Pork and Chicken - The Production, Processing, and Quality Traits of Other Sources of Meat for Human Diet

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv More than Beef, Pork and Chicken - The Production, Processing, and Quality Traits of Other Sources of Meat for Human Diet José Manuel Lorenzo
Libristo kód: 20637592
Kiadó Springer Nature Switzerland AG, február 2019
This comprehensive work explores the demand, supply and variable consumer attitude toward a wide var... Teljes leírás
? points 331 b
52 141 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 12-17 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Note on S/Z Roland Barthes / Puha kötésű
common.buy 19 738 Ft
Future Data and Security Engineering Tran Khanh Dang / Puha kötésű
common.buy 26 453 Ft
Among the Swamp People Watt Key / Puha kötésű
common.buy 8 277 Ft
Resource-Oriented Agro-sanitation Systems Naoyuki Funamizu / Kemény kötésű
common.buy 52 141 Ft

This comprehensive work explores the demand, supply and variable consumer attitude toward a wide variety of unconventional and exotic animal species that are consumed in different parts of the world. Individual chapters focus on the consumption of horse meat, camel, buffalo, sheep, rabbit, wild boar, deer, goose, pheasant and exotic meats such as alligator, snake, frog and turtle. For each type of animal species, the carcass characteristics, physico-chemical properties and nutritional value of the meat are extensively outlined. The consumer preference, behavior and perception of each type of meat are also covered, with focus on important factors from sensory properties to psychological and marketing aspects. In promoting a better understanding of the complexities involved in consumer decision making, this book aims to improve the competitiveness of the meat industry through effective informational strategies that can increase consumer acceptance of more convenient, healthy and environmentally friendly meat choices. More than Beef, Pork and Chicken - The Production, Processing and Quality Traits of Other Sources of Meat for Human Diet also focuses on the important role meat plays in the human diet and the evolution of the species. Beneficial factors such as protein, B complex vitamins, zinc, selenium and phosphorus are detailed. Negative factors are discussed as well, with issues such as fat and fatty acid content being addressed for each type of meat presented. In exploring the full range of nutritional benefits, consumer acceptance and carcass characteristics in a large quantity of different types of animal meats from all over the world, this book offers incredible value to researchers looking for a single source on unconventional meat processing.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés More than Beef, Pork and Chicken - The Production, Processing, and Quality Traits of Other Sources of Meat for Human Diet
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2019
Oldalszám 416
EAN 9783030054830
Libristo kód 20637592
Súly 782
Méretek 243 x 164 x 27
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása