Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Modern Methods of Food Analysis

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Modern Methods of Food Analysis K.K. Stewart
Libristo kód: 05323594
Kiadó Springer, június 2012
This Symposium on Modern Methods of Food Analysis was the sev enth in a series of basic symposia, be... Teljes leírás
? points 154 b
24 806 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 10-15 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


HEAL THYSELF FOR HEALTH & LONGEVITY Queen Afua / Puha kötésű
common.buy 6 545 Ft
Stream Tone: The Future of Personal Computing? Tigrent Learning Gilling / Puha kötésű
common.buy 16 458 Ft
Sent to Heal! Christoffer H. Grundmann / Puha kötésű
common.buy 35 182 Ft
Tall Tales about the Mind and Brain Sergio Della Sala / Puha kötésű
common.buy 40 430 Ft
Die Lehre Von Den Kettenbr chen Oskar Perron / Puha kötésű
common.buy 22 653 Ft
Technology Forces at Work Susan Resetar / Puha kötésű
common.buy 7 287 Ft

This Symposium on Modern Methods of Food Analysis was the sev enth in a series of basic symposia, begun in 1976, on topics of major importance to food scientists and food technologists. The Symposium, sponsored jointly by the Institute of Food Technologists and the In ternational Union of Food Science and Technology, was held June 17 and 18, 1983, in New Orleans immediately prior to the 43rd annual 1FT meeting. Like the other six basic symposia, the program brought together outstanding speakers, from biochemistry, chemistry, food science, microbiology and nutrition, who are at the cutting edge of their specialty, and provided a setting where they could interact with each other and with the participants. The Symposium and this book are dedicated to the memory of George F. Stewart (1908-1982) who made so many important contributions to the field of food science, including that of food analysis. Bernard S. Schweigert has documented George F. Stewart's contributions in the Dedication of this book.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Modern Methods of Food Analysis
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2012
Oldalszám 421
EAN 9789401173810
ISBN 9401173818
Libristo kód 05323594
Kiadó Springer
Súly 646
Méretek 152 x 229 x 24
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása