Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Microorganisms in Foods 5 International Commission on Microbiological Specifications for Foods (ICMSF)
Libristo kód: 01386409
Kiadó Chapman and Hall, június 1996
The control of food safety in modern food processing relies upon HACCP and other systems that identi... Teljes leírás
? points 1133 b
176 050 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 12-15 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Fyzika 1 pro střední školy Oldřich Lepil / Puha kötésű
common.buy 3 607 Ft
Get Started in Beginner's Greek: Teach Yourself Aristarhos Matsukas / Kemény kötésű
common.buy 11 204 Ft
Malá noční můra Ondřej Červinka / Puha kötésű
common.buy 403 Ft
Perfect (Teacher) Coach Terri Broughton / Kemény kötésű
common.buy 6 323 Ft
Hormone Receptors in Breast Cancer Suzanne A.W. Fuqua / Kemény kötésű
common.buy 62 124 Ft
CAS and Football: Landmark Cases Alexander Wild / Kemény kötésű
common.buy 51 493 Ft
Introduction to Empirical Processes and Semiparametric Inference Michael R. Kosorok / Kemény kötésű
common.buy 102 239 Ft
Static Analysis Patrick Cousot / Puha kötésű
common.buy 26 124 Ft
Let the Servant Church Arise Barbara DeGrote-Sorensen / Puha kötésű
common.buy 5 284 Ft
Advances in Gabor Analysis Hans G. Feichtinger / Kemény kötésű
common.buy 51 493 Ft
Kosher Harry Nick Grosso / Puha kötésű
common.buy 7 149 Ft

The control of food safety in modern food processing relies upon HACCP and other systems that identify hazards and define processes to control them. These demand a thorough understanding of the properties of microbial pathogens under all the conditions that could be found in foods and the food processing environment. Detailed information about each of the main organisms responsible for causing microbial food poisoning is presented here in an accessible and systematic way. An overview of key properties for each organism is followed by a series of tables detailing the response of the organism under a range of variable conditions. This information has been prepared by the International Commission for the Microbiological Specifications of Foods (ICMSF).

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Microorganisms in Foods 5
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 1996
Oldalszám 514
EAN 9780412473500
ISBN 041247350X
Libristo kód 01386409
Súly 894
Méretek 165 x 234 x 35
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása