Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

MICROBIOLOGIE ALIMENTAIRE

Nyelv FranciaFrancia
Könyv Puha kötésű
Könyv MICROBIOLOGIE ALIMENTAIRE
Libristo kód: 38731425
Kiadó LIGHTNING SOURCE UK LTD, január 2022
Le livre de microbiologie alimentaire est destiné aux étudiants inscrit en 3ème année Licence et mas... Teljes leírás
? points 182 b
28 288 Ft
Beszállítói készleten Küldés 14-18 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


toplistás
Heartstopper Volume 1 Alice Oseman / Puha kötésű
common.buy 3 751 Ft
Food Microbiology Adams Moss Mcclure / Kemény kötésű
common.buy 20 027 Ft
Atlas de Microbiologie CHAZAREN-E / Puha kötésű
common.buy 12 465 Ft
Spices, Condiments and Seasonings Kenneth T. Farrell / Puha kötésű
common.buy 26 056 Ft
Food Microbiology Thomas J. Montville / Kemény kötésű
common.buy 55 803 Ft
Fundamental Food Microbiology Bibek Ray / Kemény kötésű
common.buy 57 678 Ft
Art & Microbiologie Christova / Puha kötésű
common.buy 7 364 Ft
Microbiologie medicale / Puha kötésű
common.buy 29 514 Ft
Environmental Microbiology Maulin Shah / Kemény kötésű
common.buy 57 664 Ft
Food Safety Management Hal King / Kemény kötésű
common.buy 51 357 Ft
Microbiologie Generale, l'essentiel a savoir et a enseigner ALBE KIKONZI MAKASI / Puha kötésű
common.buy 35 563 Ft

Le livre de microbiologie alimentaire est destiné aux étudiants inscrit en 3ème année Licence et master sciences alimentaires. Il vise essentiellement l'acquisition de connaissances de base relatives à la microbiologie des aliments. Ce livre est divisé en 12 chapitres, le premier est consacré à une introduction générale, et certains rappels indispensables pour la compréhension de la microbiologie. Le deuxième chapitre traite les principaux matériaux et équipements du laboratoire de microbiologie. Le troisième chapitre porte sur les principales méthodes d'isolement et du dénombrement des microorganismes. Le quatrième chapitre est consacré à la connaissance des étapes d'identification des microorganismes. Le cinquième chapitre traite l'influence des techniques de fabrication sur les microorganismes. Le sixième chapitre porte sur les facteurs de développement des microorganismes dans les aliments et sur la microbiologie prédictive.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés MICROBIOLOGIE ALIMENTAIRE
Nyelv Francia
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2022
Oldalszám 120
EAN 9786203434149
ISBN 6203434140
Libristo kód 38731425
Súly 186
Méretek 152 x 229 x 7
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása