Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Microbes in Food and Health

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Microbes in Food and Health Neelam Garg
Libristo kód: 09529389
Kiadó Springer International Publishing AG, április 2016
Industrial microbiology is a significant field of applied microbiology which deals with the various... Teljes leírás
? points 304 b
48 890 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 10-15 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Ich bin hier bloß der Hund Jutta Richter / Puha kötésű
common.buy 3 445 Ft
Konfliktarbeit Franz Herrmann / Puha kötésű
common.buy 16 056 Ft
Becoming a Spacewalker Ross/Gunderson / Kemény kötésű
common.buy 5 907 Ft
Koerper und Seele Barbara Feichtinger / Kemény kötésű
common.buy 91 957 Ft
Lead Markets in Age-Based Innovations Nils Levsen / Puha kötésű
common.buy 24 806 Ft
Political State of Great Britain / Kemény kötésű
common.buy 17 663 Ft
Born to Serve Josephine Cox / Puha kötésű
common.buy 6 097 Ft

Industrial microbiology is a significant field of applied microbiology which deals with the various facets of functional microbial metabolites. It involves the exploitation of microorganisms for the bulk production of antibiotics, organic acids, enzymes, foods, milk products, beverages, biofuels and many other products. Even the microorganisms themselves are used as food, food supplements, prebiotics, probiotics, vaccines etc. Potential and non-hazardous microorganisms are needed for all the processes of industrial production. For this purpose, microorganisms are usually isolated from the environment. Microbial strains are improved by employing various techniques of biotechnology to make them more effective as a candidate for commercial production. The selection and use of microorganisms in industry needs proper understanding of their physiology, metabolism and interactions with other organisms along with recovery of the desired product economically. The present volume provides a selection of the biotechnological processes, improvement and utilization of modern techniques from the field of industrial food microbiology.

Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása