Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Meat Products Handbook

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Meat Products Handbook G Feiner
Libristo kód: 04465284
Kiadó Elsevier Science & Technology, szeptember 2006
There has long been a need for a comprehensive one-volume reference on the main types of processed m... Teljes leírás
? points 632 b
99 415 Ft
Kiadói készleten rendelésre Küldés 3-5 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


toplistás
The Resurrectionist E. B. Hudspeth / Kemény kötésű
common.buy 8 937 Ft
toplistás
Signature Dishes That Matter Pat Nourse / Kemény kötésű
common.buy 18 065 Ft
Staub Cookbook Staub / Kemény kötésű
common.buy 11 471 Ft
Braiding Fine Leather David W Morgan / Puha kötésű
common.buy 7 446 Ft
Minimalist Baker's Everyday Cooking Dana Shultz / Kemény kötésű
common.buy 12 922 Ft
Viticulture Stephen P Skelton Mw / Puha kötésű
common.buy 18 932 Ft
Witch's Vacuum Cleaner Terry Pratchett / Puha kötésű
common.buy 3 748 Ft
Wagyu Book Katsuomi Koike / Puha kötésű
common.buy 11 788 Ft
Food of Indonesia Arsana Von Holzen / Puha kötésű
common.buy 5 239 Ft
Vending Machines Kerry Segrave / Puha kötésű
common.buy 21 244 Ft
Sustainable Meat Production and Processing Charis Galanakis / Puha kötésű
common.buy 103 430 Ft
Coordinate Metrology Jerzy A. Sladek / Kemény kötésű
common.buy 72 740 Ft
Human Machine Arnold Bennett / Puha kötésű
common.buy 4 171 Ft
Medical Tourism in Developing Countries M. Bookman / Puha kötésű
common.buy 26 453 Ft
Fermented Meat Products Nevijo Zdolec / Kemény kötésű
common.buy 138 196 Ft
Strategy + Teamwork = Great Products Frederick Parker / Kemény kötésű
common.buy 19 184 Ft

There has long been a need for a comprehensive one-volume reference on the main types of processed meat products and their methods of manufacture. Based on over twenty years' experience in the industry, Meat products handbook is designed to meet that need. It combines a detailed practical knowledge of processing and ingredients with the scientific underpinning to understand the effect of particular process steps and ingredients on product safety and quality. The first part of the book reviews meat composition and its effect on quality together with the role of additives. There are chapters on fat, protein and other components in meat, changes in meat pre- and post-slaughter, and additives such as phosphates, salts, hydrocolloids, proteins, carbohydrates and fillers. Part two reviews raw materials, additives, manufacturing processes and representative recipes from around the world for a range of particular meat products. It includes chapters on cooked ham and bacon, cooked, fresh and raw fermented sausages, raw fermented and non-fermented salami, cured air-dried products, burgers and patties, brawn and meat jelly, canned and marinated meat. The final part of the book discusses quality and safety issues, particularly meat microbiology. Meat products handbook is a standard reference for R&D, quality and production managers in meat processing. * A one volume reference on processed meat products* Combines detailed practical knowledge of processing and ingredients with scientific understanding* A standard reference for research & development, quality and production managers in the meat industry

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Meat Products Handbook
Szerző G Feiner
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2006
Oldalszám 672
EAN 9781845690502
ISBN 1845690508
Libristo kód 04465284
Súly 1148
Méretek 166 x 243 x 45
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása