Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Managing Food Safety and Hygiene

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Managing Food Safety and Hygiene Bridget M. Hutter
Libristo kód: 04844258
Kiadó Edward Elgar Publishing Ltd, április 2013
Food safety and hygiene is of critical importance to us all, yet, as periodic food crises in various... Teljes leírás
? points 106 b
18 210 Ft -9 %
16 393 Ft
Beszállítói készleten Küldés 14-18 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Ancient Egyptian Literature John L. Foster / Puha kötésű
common.buy 12 305 Ft
Markenkommunikation im Web 2.0 Sigrid Niederlintner / Puha kötésű
common.buy 19 298 Ft
Sean Henry Richard Cork / Kemény kötésű
common.buy 16 363 Ft
Answering the Call John Ensor / Puha kötésű
common.buy 3 357 Ft
Jack Goes Boating, 1 Blu-ray Philip Seymour Hoffman / Blu-ray
common.buy 7 067 Ft

Food safety and hygiene is of critical importance to us all, yet, as periodic food crises in various countries each year show we are all dependent on others in business and public regulation to ensure that the food we consume in the retailing and hospitality sectors is safe. Bridget Hutter considers the understandings of risk and regulation held by those in business and considers the compliance pressures on managers and owners, and how these relate to understandings of risk and uncertainty. Using data from an in-depth case study of the food retail and catering sectors in the UK, the research investigates how business risk management practices are influenced by external pressures such as state regulation, consumers, insurance and the media and by pressures within business. The argument of the book is that food businesses in the UK are generally motivated to manage risk. They realize that good risk management aligns with good business practice. However, there are challenges for an industry that is highly segmented in terms of risk management capacity. The findings have implications for contemporary risk regulation in the increasing number of countries that rely on self-regulation. Managing Food Safety and Hygiene will prove invaluable for academic researchers and students in risk regulation studies, business studies, food studies, organizational studies, social psychology, socio-legal studies, sociology, management, public administration and political science. In addition, the book will also appeal to practitioners; specifically to senior policy makers, regulators and business risk managers charged with managing risk in diverse organizational settings, and across different functional jurisdictions.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Managing Food Safety and Hygiene
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2013
Oldalszám 224
EAN 9781781003800
Libristo kód 04844258
Súly 345
Méretek 162 x 232 x 12
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása