Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Malting and Brewing Science

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Malting and Brewing Science J. S. Hough
Libristo kód: 05181570
Kiadó Springer-Verlag New York Inc., március 2013
Some ten years. have passed since the publication of the first edition of Malting and Brewing Scienc... Teljes leírás
? points 509 b
80 171 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 12-17 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


toplistás
Brewing Classic Styles Jamil Zainasheff / Puha kötésű
common.buy 6 877 Ft
toplistás
For The Love of Hops Stan Hieronymus / Puha kötésű
common.buy 6 801 Ft
Secret Garden Frances Hodgson Burnett / Kemény kötésű
common.buy 8 892 Ft
Malt John Mallett / Puha kötésű
common.buy 6 877 Ft
Designing Great Beers Ray Daniels / Puha kötésű
common.buy 8 655 Ft
Brewing Ian Hornsey / Puha kötésű
common.buy 16 302 Ft
The Brewmaster's Table Garrett Oliver / Puha kötésű
common.buy 7 269 Ft
Brewing Science: A Multidisciplinary Approach Michael Mosher / Puha kötésű
common.buy 38 116 Ft
Malts and Malting D.E. Briggs / Kemény kötésű
common.buy 140 901 Ft
Brewing D. E. Briggs / Kemény kötésű
common.buy 153 964 Ft
hamarosan
Brewing Microbiology Annie Hill / Kemény kötésű
common.buy 97 103 Ft
Your Journey to Success Kenny Weiss / Puha kötésű
common.buy 8 937 Ft
Handbook of Brewing / Kemény kötésű
common.buy 166 871 Ft
Home Brewing James (Grand Valley State University) Houston / Puha kötésű
common.buy 11 018 Ft

Some ten years. have passed since the publication of the first edition of Malting and Brewing Science, a period of many changes. As before, this edition is an aid to teaching, particularly the MSc course in Brewing Science at Birmingham University, but it is also aimed at the requirements of other students of the science of malting and brewing throughout the world. In general, technological aspects are covered more fully in this new edition, although not malting and brewing practices that are exclusive to Britain. Nevertheless, the amount of technological information available is too great to be comprehensively covered iln one book. Scientific principles and infor mation receive more attention, but for details of analytical procedures reference should be made to the most recently published material of the Ameri can Society of Brewing Chemists, the European Brewery Convention and the Institute of Brewing. The new edition appears as two volumes because a single one would be inconveniently bulky. The first volume outlines the entire process and leads from barley, malting and water to the production of sweet wort. In the second volume there are chapters on hops and hop products, production of hopped wort, fermentation,yeast biology and all aspects of beer qualities and treatment. Decisions about the units of measurement proved difficult; metric units commonly used in the Industry are given and in parentheses are equivalents in degrees Fahrenheit, Imperial measures and UK barrels. Considerable information on equivalents is given in a special section in each volume.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Malting and Brewing Science
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2013
Oldalszám 528
EAN 9781461357278
ISBN 1461357276
Libristo kód 05181570
Súly 816
Méretek 234 x 158 x 36
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása