Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Liposomal Encapsulation in Food Science and Technology

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Liposomal Encapsulation in Food Science and Technology Sayantani Dutta
Libristo kód: 37003785
Kiadó Elsevier Books, szeptember 2022
Liposomal Encapsulation in Food Science and Technology provides all the possible applications of lip... Teljes leírás
? points 657 b
103 430 Ft
Beszállítói készleten Küldés 14-18 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Liposomes Gerard G.M. D'Souza / Kemény kötésű
common.buy 117 531 Ft
Essential oils and nanoemulsions Marcelle Adriane Ataide Matos / Puha kötésű
common.buy 16 494 Ft

Liposomal Encapsulation in Food Science and Technology provides all the possible applications of liposomes in food and allied systems, along with recent advances made in these fields. This helps researchers in food science and technology, as well as those in interdisciplinary fields, better explore the opportunities that liposomal encapsulation offers. Among other topics, the book covers formulation and characterization of liposome, liposome mediated encapsulation of antimicrobials and probiotics, liposome-assisted delivery of enzymes and proteins, and liposome for delivery of dietary nutrients and nutraceuticals, etc. This approach facilitates building better dedicated or tandem approaches in respective fields for process/product development. Written by an international team of contributors, the book will aid academicians in developing more industry useful tools/techniques/products. Brings a broader overview of different modules of liposomal encapsulation of bioactive food supplements Provides all the possible applications of liposomes in food and allied systems, along with recent advances made in these fields Includes chemical, physical, medical and stability related chapters

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Liposomal Encapsulation in Food Science and Technology
Szerző Sayantani Dutta
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2022
Oldalszám 308
EAN 9780128239353
ISBN 0128239352
Libristo kód 37003785
Súly 450
Méretek 152 x 229
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása