Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Learning to Smell

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Learning to Smell Richard J. Stevenson
Libristo kód: 04163183
Kiadó Johns Hopkins University Press, június 2006
Written by a neurobiologist and a psychologist, this volume presents a new theory of olfactory perce... Teljes leírás
? points 284 b
44 680 Ft
Beszállítói készleten Küldés 14-18 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Kanji Dictionary Mark Spahn / Kemény kötésű
common.buy 25 703 Ft
roemische Limes von Passau bis Carnuntum Robert Sturm / Puha kötésű
common.buy 33 552 Ft
Eleanor Roosevelt and Adlai Stevenson Richard Henry / Puha kötésű
common.buy 26 453 Ft
Visiting Hour Richard Harris / Puha kötésű
common.buy 7 884 Ft
Hegel Reader / Puha kötésű
common.buy 22 584 Ft

Written by a neurobiologist and a psychologist, this volume presents a new theory of olfactory perception. Drawing on research in neuroscience, physiology, and ethology, Donald A. Wilson and Richard J. Stevenson address the fundamental question of how we navigate through a world of chemical encounters and provide a compelling alternative to the "reception-centric" view of olfaction. The major research challenge in olfaction is determining how the brain discriminates one smell from another. Here, the authors hold that olfaction is generally not a simple physiochemical process, but rather a plastic process that is strongly tied to memory. They find the traditional approach-which involves identifying how particular features of a chemical stimulus are represented in the olfactory system-to be at odds with historical data and with a growing body of neurobiological and psychological evidence that places primary emphasis on synthetic processing and experiential factors. Wilson and Stevenson propose that experience and cortical plasticity not only are important for traditional associative olfactory memory but also play a critical, defining role in odor perception and that current views are insufficient to account for current and past data. The book includes a broad comparative overview of the structure and function of olfactory systems, an exploration into the mechanisms of odor detection and olfactory perception, and a discussion of the implications of the authors' theory. Learning to Smell will serve as an important reference for workers within the field of chemical senses and those interested in sensory processing and perception.

Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása