Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Lactic Acid Bacteria in Food Biotechnology

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Lactic Acid Bacteria in Food Biotechnology Spiros Paramithiotis
Libristo kód: 37072508
Kiadó Elsevier - Health Sciences Division, április 2022
Lactic Acid Bacteria in Food Biotechnology: Innovations and Functional Aspects describes the latest... Teljes leírás
? points 657 b
103 430 Ft
Beszállítói készleten Küldés 14-18 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


toplistás
SuperLife Darin Olien / Puha kötésű
common.buy 5 758 Ft
Autodesk Civil 3D 2022 / Puha kötésű
common.buy 24 645 Ft
Lactic Acid Bacteria / Puha kötésű
common.buy 84 846 Ft
Lactic Acid Bacteria Wei Chen / Kemény kötésű
common.buy 94 191 Ft
Lactic Acid Bacteria Heping Zhang / Kemény kötésű
common.buy 117 531 Ft
Trans Historical / Puha kötésű
common.buy 18 871 Ft
Guerres du XXIeme siècle Ramonet / Puha kötésű
common.buy 12 907 Ft
Expedicion de la Kon-Tiki / Puha kötésű
common.buy 9 285 Ft

Lactic Acid Bacteria in Food Biotechnology: Innovations and Functional Aspects describes the latest advancements in LAB application in the development of functional foods and fermented foods, biotechnological products using LAB, i.e., bio chemicals (organic acids, bacteriocins, etc), bioactive and functional biomolecules, comparative genomics of probiotic LAB, and genetically modified LAB in food industry. Bridging the gap between LAB-mediated fermented foods and bio active compounds vis-a- vis molecular aspects, this book enables the transition from research to application.Lactic Acid Bacteria (LAB) are a heterologous group of microorganisms that have been isolated from numerous ecological niches, including fermented foods, plants, and the gastrointestinal tract of animals. Because of their “generally regarded as safe” status (GRAS), there is increasing interest in the potential for using these microorganisms in the fermented food industry, as either probiotic microorganisms or as biotechnological tools.Lactic Acid Bacteria in Food Biotechnology details applications of LAB in fermented/functional foods including cereals, vegetables, fish , meat cheese and other dairy products; their biochemistry and biotechnology aspects; bio preservation by bio molecules produced by LAB, bioactive metabolites and biosurfactants, including their value in health and wellness, exploring the genomics of LAB from food to health, comparative genomics of probiotic bacteria. Additionally, it addresses the and genetically modified lactic acid bacteria in food and beverages: consumers, concerns, and industry. This book is ideal for those readers in academia and managers in food processing industries seeking practical applications of these advancements. Identifies biomolecules released by LAB into foods and their health benefits Describes natural biopreservation by LAB, mechanisms, food safety issues and disease prevention Includes LAB as probiotics, modulation of gut microbiota and health aspects Addresses potentially negative aspects of LAB in producing biogenic amines and health impacts Presents the pros and cons of genetically modified LAB in food industry

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Lactic Acid Bacteria in Food Biotechnology
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2022
Oldalszám 382
EAN 9780323898751
Libristo kód 37072508
Súly 790
Méretek 152 x 229
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása