Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Labeling Genetically Modified Food

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Labeling Genetically Modified Food Paul Weirich
Libristo kód: 04517711
Kiadó Oxford University Press Inc, április 2008
Food products with genetically modified (GM) ingredients are common, yet many consumers are unaware... Teljes leírás
? points 428 b
67 162 Ft
Beszállítói készleten Küldés 14-18 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


28 Tage zum Bikini-Body Kayla Itsines / Puha kötésű
common.buy 8 860 Ft
Japanese Admirals 1926-1945 Richard Fuller / Kemény kötésű
common.buy 27 944 Ft
Macmillan English Quest Level 6 Teacher's Book Pack Corbett J.; O'Farrell R. / binding.
common.buy 13 237 Ft
Extraordinary Circumstances Brian K. Burton / Puha kötésű
common.buy 15 149 Ft
Level III: Teacher's Guide HM Group / Puha kötésű
common.buy 11 856 Ft
Power Lines Aimee Carrillo Rowe / Kemény kötésű
common.buy 50 402 Ft
Preaching the Parables Craig L. Blomberg / Puha kötésű
common.buy 11 400 Ft
Les chevaux sauvages de l'île de Sable Roberto Dutesco / Kemény kötésű
common.buy 59 121 Ft

Food products with genetically modified (GM) ingredients are common, yet many consumers are unaware of this. When polled, consumers say that they want to know whether their food contains GM ingredients, just as many want to know whether their food is natural or organic. Informing consumers is a major motivation for labeling. But labeling need not be mandatory. Consumers who want GM-free products will pay a premium to support voluntary labeling. Why do consumers want to know about GM ingredients? GM foods are tested to ensure safety and have been on the market for more than a decade. Still, many consumers, including some with food allergies, want to be cautious. Also, GM crops may affect neighboring plants through pollen drift. Despite tests for environmental impact, some consumers may worry that GM crops will adversely effect the environment. The study of risk and its management raises questions not settled by the life sciences alone. This book surveys various labeling policies and the cases for them. It is the first comprehensive, interdisciplinary treatment of the debate about labeling genetically modified food. The contributors include philosophers, bioethicists, food and agricultural scientists, attorneys/legal scholars, and economists.

Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása