Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

La cucina ferrarese. Storia e ricette

Nyelv OlaszOlasz
Könyv Kemény kötésű
Könyv La cucina ferrarese. Storia e ricette M. Alessandra Iori Galluzzi
Libristo kód: 15767167
Kiadó Tarka, június 2016
"Pane ferrarese e salama da sugo: non č un caso che gli autori abbiano dedicato due capitoli del lor... Teljes leírás
? points 39 b
6 165 Ft
Beszállítói készleten Küldés 4-6 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére

"Pane ferrarese e salama da sugo: non č un caso che gli autori abbiano dedicato due capitoli del loro libro sulla cucina ferrarese (150 ricette circa) all'analisi di questi due prodotti simbolici. Il loro gioco ad inganno, tipicamente rinascimentale, tra apparire ed essere č lo specchio di questa antica cultura gastronomica il cui nodo vitale č una fertile ambiguitŕ tra corte principesca e corte di fattoria, tra cultura di terra e cultura d'acqua, tra Emilia e Veneto, tra sopravvivenza e scialo, il cui vino tipico (Bosco Eliceo) viene dai greti del Delta e i cui tartufi bianchi dalle sabbie" (dalla presentazione di Marco Guarnaschelli Gotti). Prefazione di Folco Quilici.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés La cucina ferrarese. Storia e ricette
Nyelv Olasz
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2016
Oldalszám 128
EAN 9788899898052
ISBN 8899898057
Libristo kód 15767167
Kiadó Tarka
Súly 266
Méretek 139 x 218 x 22
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása