Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

La cucina bresciana. Storia e ricette

Nyelv OlaszOlasz
Könyv Kemény kötésű
Könyv La cucina bresciana. Storia e ricette Marino Marini
Libristo kód: 15705311
Kiadó Tarka, június 2016
"Una cultura gastronomica ricca e articolata che vanta antipasti come il capriolo sott'olio, il carp... Teljes leírás
? points 48 b
7 577 Ft
Beszállítói készleten Küldés 4-6 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére

"Una cultura gastronomica ricca e articolata che vanta antipasti come il capriolo sott'olio, il carpione alla salsa di sardine, i peperoni al formaggio, primi piatti come la zuppa di rosolaccio, il risotto con le fave, i casoncelli di magro, i ravioli di Breno..., secondi come l'anguilla all'iseana, il coregone gratinato con le melanzane, il "cuz" di pecora... Un mondo di sapori antichi e attuali, un tesoro di cultura gastronomica di cui Marini ci spiega anche la storia." (Marco Guarnaschelli Gotti)

Információ a könyvről

Teljes megnevezés La cucina bresciana. Storia e ricette
Szerző Marino Marini
Nyelv Olasz
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2016
Oldalszám 224
EAN 9788899898113
ISBN 8899898111
Libristo kód 15705311
Kiadó Tarka
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása