Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

La Cocina Al Vacío

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv La Cocina Al Vacío JOAN RODA
Libristo kód: 08019737
Kiadó MONTAGUD EDITORES, november 2014
Más allá de sus ventajas prácticas, el vacío puede responder a un objetivo mucho más próximo al arte... Teljes leírás
? points 281 b
47 480 Ft -4 %
45 107 Ft
Beszállítói készleten Küldés 4-6 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


toplistás
Classroom of the Elite (Light Novel) Vol. 8 Syougo Kinugasa / Puha kötésű
common.buy 5 410 Ft
toplistás
Cloud Native Java Josh Long / Puha kötésű
common.buy 30 371 Ft
toplistás
The Druid Craft Tarot Deck Stephanie Carr-Gomm / Kártya
common.buy 6 530 Ft
Powershell For Sysadmins Adam Bertram / Puha kötésű
common.buy 9 793 Ft
Home Edit Life Clea Shearer / Kemény kötésű
common.buy 9 567 Ft
Silvered Serpents Roshani Chokshi / Kemény kötésű
common.buy 6 258 Ft
Big Sleep and Other Novels Raymond Chandler / Puha kötésű
common.buy 6 099 Ft
Bulletin Book Charles Mosley / Puha kötésű
common.buy 5 554 Ft
Mood Tracker Calendar Mary Grimes / Puha kötésű
common.buy 5 698 Ft
Revelation Sigve K Tonstad / Puha kötésű
common.buy 14 078 Ft
Histoire de La Restauration. Tome Premier. Alfred Francois Nettement / Puha kötésű
common.buy 14 849 Ft
Under the Lilacs Louisa May Alcott / Kemény kötésű
common.buy 18 605 Ft

Más allá de sus ventajas prácticas, el vacío puede responder a un objetivo mucho más próximo al arte culinario entendido como tal: la búsqueda de la calidad máxima, expresada en puntos de cocción extremadamente ajustados y adaptados a cada producto, el respeto absoluto de las propiedades organolépticas de los ingredientes, la obtención de texturas suaves y jugosas hasta ahora difíciles de conseguir, la posibilidad de concentrar aromas propios o ajenos al producto con más intensidad,... Con sus investigaciones, fruto de la intuición culinaria y del conocimiento cientiífico, Joan Roca y Salvador Brugués han explorado un nuevo camino. Este libro es una ventana abierta a su labor. Beyond its practical advantages, sousvide can satisfy an objective that is much closer to culinary art as such: the search for maximum quality, in points of cooking extremely precise doneness adjusted for each product, the absolute respect for the organoleptic properties of ingredients, tender and juicy textures that were difficult to achieve until now, the ability to concentrate an ingredient's own aromas or others with greater intensity, ... Through its research, the result of culinary intuition and knowledge cientiífico, Joan Roca and Salvador Brugués have explored a new path. This book is a open door to their work.

Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása