Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Kulturgeschichte der österreichischen Küche

Nyelv NémetNémet
Könyv Kemény kötésű
Könyv Kulturgeschichte der österreichischen Küche Peter Peter
Libristo kód: 01477925
Kiadó Beck, november 2012
Kaiserschmarrn und Girardirostbraten, Tafelspitz und Sacherwürstel, Linzertorte und Salzburger Nocke... Teljes leírás
? points 27 b
4 391 Ft -5 %
4 171 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 3-5 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


A vásárlók ilyet vásároltak


Eine Kulturgeschichte des Fensters Rolf Selbmann / Kemény kötésű
common.buy 13 237 Ft

Kaiserschmarrn und Girardirostbraten, Tafelspitz und Sacherwürstel, Linzertorte und Salzburger Nockerl - oder einfach ein Glas Wachauer Smaragd Veltliner. Österreichs Küche hat Leibspeisen perfektioniert, die ähnlich wie Walzerklänge und Mozartopern jede Generation aufs neue faszinieren. §Keltenritschert und die Jagdleidenschaft Kaiser Maximilians, fischreiche Mondseer Mittelalterkost und Küchenkünste der steirischen Postmeisterstochter Anna Plochl, die ihren "grünen Erzherzog" Johann verwöhnte, das alles gehört zum gastronomischen Erbe der Alpenrepublik. Dennoch: Österreichische Küche, das bedeutet für viele trotz aller regionalen Vitalität der Bundesländer Wiener Küche! Die Kaiserstadt entwickelt früh ein stilprägendes kulinarisches Spektrum. In den Kochtöpfen der Habsburgerresidenz verschmelzen die Einflüsse des k. u. k. Vielvölkerstaats, vom slowakischen Liptauer bis zum ungarischen Letscho, vom venezianischen Risipisi bis zu den legendären Marillenknödeln der böhmischen Herrschaftsköchin. Peter Peter erzählt in diesem Buch facettenreich die Geschichte der grandiosen Küche Österreichs, der Köchinnen und Köche, ihrer Rezepte und Traditionen, ihrer Institutionen wie Kaffeehaus und Beisl. Ein küchenösterreichisches Wörterverzeichnis, eher ein Lexikon kulinarischer Verheißungen, erschließt das Buch auch Leserinnen und Lesern, die nicht das Glück haben, selbst im Land der Paradeiser, Powidln und Palatschinken zu leben.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Kulturgeschichte der österreichischen Küche
Szerző Peter Peter
Nyelv Német
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2013
Oldalszám 261
EAN 9783406640186
ISBN 3406640184
Libristo kód 01477925
Kiadó Beck
Súly 671
Méretek 173 x 24 x 245
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Ezt is ajánljuk


Záhada školní půdy Zuzana Pospíšilová / Kemény kötésű
common.buy 2 480 Ft
Hände weg von diesem Buch! Jan van Helsing / Kemény kötésű
common.buy 7 073 Ft
Command Authority Tom Clancy / Puha kötésű
common.buy 5 522 Ft
Hundred Words for Hate Thomas E. Sniegoski / Puha kötésű
common.buy 3 780 Ft
Pocket Book of Electrical Engineering Formulas Richard C. Dorf / Kemény kötésű
common.buy 106 210 Ft
LA CHICA DE LA VENTANA XAVIER ESTEVEZ / Kemény kötésű
common.buy 4 939 Ft
How the Brain Influences Behavior David A. Sousa / Kemény kötésű
common.buy 48 439 Ft
Mister Got to Go: The Cat That Wouldn't Leave Lois Simmie / Puha kötésű
common.buy 3 986 Ft
Colloid Chemistry of the Proteins, Part 1 Wolfgang Pauli / Kemény kötésű
common.buy 14 507 Ft
How the Church Fails Businesspeople Knapp / Puha kötésű
common.buy 8 373 Ft
Suburban Myth Donaldson / Puha kötésű
common.buy 7 841 Ft
Beyond the State: An Introductory Critique John Hoffman / Puha kötésű
common.buy 15 460 Ft

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása