Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Japanese Foodways, Past and Present

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Japanese Foodways, Past and Present
Libristo kód: 04869603
Kiadó University of Illinois Press, október 2010
Spanning nearly six hundred years of Japanese food culture, Japanese Foodways, Past and Present cons... Teljes leírás
? points 85 b
14 683 Ft -9 %
13 225 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 14-18 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Japan, The Cookbook Nancy Singleton Hachisu / Kemény kötésű
common.buy 19 576 Ft
Ramen Tove Nilsson / Kemény kötésű
common.buy 8 062 Ft
Izakaya: The Japanese Pub Cookbook Mark Robinson / Kemény kötésű
common.buy 8 843 Ft
Effortless Bento Shufu-no-Tomo / Puha kötésű
common.buy 7 162 Ft
Robata Silla Bjerrum / Kemény kötésű
common.buy 14 140 Ft
History Of Japanese Food Naomichi Ishige / Puha kötésű
common.buy 28 325 Ft
Individuality and Entanglement Herbert Gintis / Kemény kötésű
common.buy 19 810 Ft
Friendship of Books Frederick Denison MauriceThomas Hughes / Puha kötésű
common.buy 24 594 Ft
Shakespeare's Plants and Gardens: A Dictionary Thomas / Kemény kötésű
common.buy 117 307 Ft
Arabic Club Readers: Red Band A: Rain, Rain, Rain Rabab Hamiduddin / Puha kötésű
common.buy 3 760 Ft
Companion to Latina/o Studies Flores / Puha kötésű
common.buy 27 718 Ft
Guilty Dead P.J. Tracy / Puha kötésű
common.buy 7 008 Ft
Understanding the Japanese Food and Agrimarket Andrew D. O'Rourke / Kemény kötésű
common.buy 52 238 Ft
Wyldsight: Tales of Primal Fantasy Satyros Phil Brucato / Puha kötésű
common.buy 3 745 Ft

Spanning nearly six hundred years of Japanese food culture, Japanese Foodways, Past and Present considers the production, consumption, and circulation of Japanese foods from the mid-fifteenth century to the present day in contexts that are political, economic, cultural, social, and religious. Diverse contributorsoincluding anthropologists, historians, sociologists, a tea master, and a chefoaddress a range of issues such as medieval banquet cuisine, the tea ceremony, table manners, cookbooks in modern times, food during the U.S. occupation period, eating and dining out during wartimes, the role of heirloom vegetables in the revitalization of rural areas, children's lunches, and the gentrification of blue-collar foods. Focusing on the consumption of Western foods, heirloom foods, once-taboo foods, and contemporary Japanese cuisines, Japanese Foodways, Past and Present shows how Japanese concerns for and consumption of food have relevance and resonance with other foodways around the world. Contributors are Stephanie Assmann, Gary Soka Cadwallader, Katarzyna Cwiertka, Satomi Fukutomi, Shoko Higashiyotsuyanagi, Joseph R. Justice, Michael Kinski, Barak Kushner, Bridget Love, Joji Nozawa, Tomoko Onabe, Eric C. Rath, Akira Shimizu, George Solt, David E. Wells, and Miho Yasuhara. Eric C. Rath is an associate professor of history at the University of Kansas and the author of The Ethos of Noh: Actors and Their Act. Stephanie Assman is a lecturer at Tohoku University, Sendai, Japan, and the author of Value Change and Social Stratification in Japan: Aspects of Women's Consumer Behaviour.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Japanese Foodways, Past and Present
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2010
Oldalszám 304
EAN 9780252077524
ISBN 0252077520
Libristo kód 04869603
Súly 464
Méretek 157 x 235 x 18
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása