Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Italian Identity in the Kitchen, or Food and the Nation

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Italian Identity in the Kitchen, or Food and the Nation Massimo Montanari
Libristo kód: 01288762
Kiadó Columbia University Press, július 2013
Massimo Montanari draws readers into the far-flung story of how local and global influences came to... Teljes leírás
? points 82 b
13 881 Ft -7 %
12 907 Ft
50 % esély Keressük az egész világon Mikor kapom meg a terméket?

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Medieval Cookbook Maggie Black / Puha kötésű
common.buy 6 877 Ft
First Tycoon T J Stiles / Puha kötésű
common.buy 8 957 Ft
Medieval Tastes Massimo Montanari / Puha kötésű
common.buy 14 872 Ft
American Politics: A Very Short Introduction Richard M Valelly / Puha kötésű
common.buy 4 186 Ft
Die Stunde der toten Augen Harry Thürk / Puha kötésű
common.buy 5 416 Ft
Medieval Cookbook - Revised Edition Black / Kemény kötésű
common.buy 9 300 Ft
How Food Made History B W Higman / Puha kötésű
common.buy 18 086 Ft
Food Jean-Louis Flandrin / Kemény kötésű
common.buy 33 461 Ft
Concise History of the Caribbean B W Higman / Kemény kötésű
common.buy 47 637 Ft
Rhinologic and Sleep Apnea Surgical Techniques Stilianos Kountakis / Kemény kötésű
common.buy 103 526 Ft
Frühling auf dem Mond Julia Kissina / Kemény kötésű
common.buy 7 758 Ft
Characterization of an Upper Permian Tight Gas Reservoir Philipp Antrett / Kemény kötésű
common.buy 52 141 Ft
Basiskonfliktmechanismen nach Glasl Kerstin Mausberg / Puha kötésű
common.buy 16 398 Ft
Academic Mobility Malcolm Tight / Kemény kötésű
common.buy 80 892 Ft

Massimo Montanari draws readers into the far-flung story of how local and global influences came to flavor Italian identity. The fusion of ancient Roman cuisine -- which consisted of bread, wine, and olives -- with the barbarian diet -- rooted in bread, milk, and meat -- first formed the basics of modern eating across Europe. From there, Montanari highlights the importance of the Italian city in the development of gastronomic taste in the Middle Ages, the role of Arab traders in positioning the country as the supreme producers of pasta, and the nation's healthful contribution of vegetables to the fifteenth-century European diet. Italy became a receiving country with the discovery of the New World, absorbing corn, potatoes, and tomatoes into its national cuisine. As disaster dispersed Italians in the nineteenth century, new immigrant stereotypes portraying Italians as "macaroni eaters" spread. However, two world wars and globalization renewed the perception of Italy and its culture as unique in the world, and the production of food constitutes an important part of that uniqueness.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Italian Identity in the Kitchen, or Food and the Nation
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2013
Oldalszám 128
EAN 9780231160841
ISBN 0231160844
Libristo kód 01288762
Súly 214
Méretek 178 x 132 x 16
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása