Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Introdução à Química dos Alimentos

Nyelv PortugálPortugál
Könyv Puha kötésű
Könyv Introdução à Química dos Alimentos Paulo Figueiredo
Libristo kód: 24521819
Kiadó Novas Edicioes Academicas, november 2015
Este livro aborda os conceitos químicos de base ligados à análise de alimentos e seus componentes, a... Teljes leírás
? points 100 b
17 841 Ft -9 %
16 103 Ft
Beszállítói készleten Küldés 8-10 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére

Este livro aborda os conceitos químicos de base ligados à análise de alimentos e seus componentes, abrangendo a constituição dos alimentos, os métodos de amostragem e as principais técnicas de separação e análise. Para além de elencar os métodos analíticos de referência, é dada particular relevância à utilização de métodos instrumentais, cromatográficos e espectrométricos. Os principais destinatários desta obra são os estudantes universitários de cursos da área das Ciências dos Alimentos.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Introdução à Química dos Alimentos
Nyelv Portugál
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2016
Oldalszám 200
EAN 9783330732742
Libristo kód 24521819
Súly 316
Méretek 150 x 220 x 13
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása