Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Interactions Between Proteins and Poly(a-hydroxy Acids)

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Interactions Between Proteins and Poly(a-hydroxy Acids) Mohamed Ibrahim
Libristo kód: 16090748
Kiadó LAP Lambert Academic Publishing, március 2017
For the past decade, research efforts aimed at developing controlled release systems for protein and... Teljes leírás
? points 154 b
27 461 Ft -9 %
24 790 Ft
Beszállítói készleten Küldés 8-10 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Las chicas son guerreras Irene Civico / Kemény kötésű
common.buy 7 158 Ft
Letters of Samuel Wesley to Mr. Jacobs, Samuel Wesley / Puha kötésű
common.buy 6 968 Ft
14 Tage Sizilien Eckhard Duhme / Puha kötésű
common.buy 8 142 Ft
Forever Reaching Chelsea Meikle / Puha kötésű
common.buy 3 167 Ft
EROS TANATOS EN LA CULTURA OCCIDENTAL DAVID PUJANTE / Puha kötésű
common.buy 14 156 Ft

For the past decade, research efforts aimed at developing controlled release systems for protein and peptide drugs from biodegradable materials such as poly-(D,L-lactide) PLA or poly-(D,L-lactide-co-glycolide) PLGA have increased. Entrapment in these polymers can protect proteins and peptides from proteolysis, prolong drug release and enhance therapeutic efficacy. Despite their excellent biocompatibility, there is a growing concern that PLA and PLGA may not provide suitable microenvironments for many encapsulated protein molecules. Since most proteins are subjected to denaturation, it is difficult to prepare a controlled release dosage form without loss of biological activity. The debate is growing, however, on the effect of microencapsulation on protein stability, because proteins are usually exposed to cavitation, heat, organic solvents and shear forces during the encapsulation process. To date, the success of protein microsphere formulations as drug delivery systems has been limited. Several potential sources of irreversible inactivation of protein encapsulated in such polymers have been identified.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Interactions Between Proteins and Poly(a-hydroxy Acids)
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2017
Oldalszám 168
EAN 9783330048652
ISBN 3330048654
Libristo kód 16090748
Súly 267
Méretek 150 x 220 x 10
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása