Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Induction of apricot fruit resistance to biotic and abiotic stress

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Induction of apricot fruit resistance to biotic and abiotic stress Ahmed Ezzat
Libristo kód: 08018478
Kiadó Scholars' Press, szeptember 2014
The apricot (Prunus armeniaca L.) is one of the most important fruit species grown in the world, as... Teljes leírás
? points 189 b
30 424 Ft
Beszállítói készleten Küldés 15-20 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


toplistás
Paddle Your Own Canoe Nick Offerman / Puha kötésű
common.buy 6 514 Ft
If I Stay Gayle Forman / Puha kötésű
common.buy 3 847 Ft
Doon Carey Corp / Puha kötésű
common.buy 4 794 Ft
Manga for the Beginner Chibis Christopher Hart / Puha kötésű
common.buy 7 369 Ft
Defining Decisive Charles D Lawhorn / Puha kötésű
common.buy 24 162 Ft
Shadow on Dragons Moon R.F.L. Burns / Puha kötésű
common.buy 10 619 Ft
History of a Heart. Lady Blake / Puha kötésű
common.buy 10 938 Ft
Picasso Was a Punk Walt Herring / Kemény kötésű
common.buy 10 423 Ft
negazione Ilario Sinigaglia / Puha kötésű
common.buy 4 279 Ft
Tract On Crystallography W. H. Miller / Puha kötésű
common.buy 9 135 Ft

The apricot (Prunus armeniaca L.) is one of the most important fruit species grown in the world, as apricot fruit is highly appreciated by consumers. Consumers cherish the flavor and aroma of high quality apricots, with the sugar content being one of the most appreciable quality characteristics. Apricot fruit is usually stored in cold storage and many apricot cultivars can be stored for short time in comparison to other fruit species and these cultivars are able to keep an acceptable level of fresh firmness and other quality attributes. However, once the fruit is taken out from cold chamber the fruit start to deteriorate. Apricot fruits during cold storage were reported to show chilling injury symptoms and a high percentage of fruit decay, such as mealiness development, loss of juiciness and/or gel breakdown. we concerned to clear and explain responses of different apricot cultivars to post-harvest treatment with salicylic acid and methyl jasmonic acid and how these elicitors can induce apricot fruit resistance against cold storage stress and infection with Monilinia laxa.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Induction of apricot fruit resistance to biotic and abiotic stress
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2014
Oldalszám 136
EAN 9783639664201
ISBN 3639664205
Libristo kód 08018478
Súly 209
Méretek 152 x 229 x 8
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása