Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy az ügyfélszolgálat az állami ünnep végett nem elérhető. Megértésüket köszönjük.

Identificacion de BAL asociadas con los aromas del queso de cabra

Nyelv SpanyolSpanyol
Könyv Puha kötésű
Könyv Identificacion de BAL asociadas con los aromas del queso de cabra Duran Nieto Luis Eduardo
Libristo kód: 06921548
Kiadó EAE Editorial Academia Espanola, augusztus 2011
Los atributos sensoriales de los quesos están marcadamente influenciados por los microorganismos pre... Teljes leírás
? points 151 b
23 617 Ft
Beszállítói készleten Küldés 14-18 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Bauelemente der Halbleiter-Elektronik Rudolf Müller / Puha kötésű
common.buy 24 039 Ft
Renin Angiotensin System in the Brain D. Ganten / Puha kötésű
common.buy 51 953 Ft
Future of Europe / Kemény kötésű
common.buy 23 115 Ft
American Economics & Politics / Kemény kötésű
common.buy 62 288 Ft
Temagami's Tangled Wild Jocelyn Thorpe / Puha kötésű
common.buy 16 243 Ft
In Winter's Kitchen Beth Dooley / Puha kötésű
common.buy 6 099 Ft
"l''image de la Femme Dans l''oeuvre de Tchekhov" Francoise Darnal / Puha kötésű
common.buy 67 664 Ft
Jimmy-Why and Noel Polchies GEORGE FREDE CLARKE / Puha kötésű
common.buy 7 590 Ft
Inspiration Reader 3 Swiss Jean Rudiger-Harper / Puha kötésű
common.buy 2 806 Ft
Leadership Development Manuel London / Kemény kötésű
common.buy 81 102 Ft
Emergence in Science and Philosophy Antonella Corradini / Kemény kötésű
common.buy 95 297 Ft
Jonathan Edwards Iain H. Murray / Kemény kötésű
common.buy 3 684 Ft

Los atributos sensoriales de los quesos están marcadamente influenciados por los microorganismos presentes en ellos, siendo determinante las bacterias ácido lácticas (BAL). La producción comercial y el uso de dichas bacterias ha crecido rápidamente en la industria de alimentos, por las ventajas de su uso, como mayor velocidad en la producción de ácido láctico, la producción de aromas y sabores deseados, la tolerancia a la sal y la producción de bacteriocinas. En la actualidad se estudian los sistemas proteolíticos del Lactococus lactis y la inclusión de peptidasas de Lactobacillus para obtener productos con características sensoriales uniformes en periodos más cortos; no obstante el consumidor no se conforma con productos seguros y de calidad aceptable, sino que demanda una oferta diversificada de productos que cumplan con los mas altos estándares de calidad sensorial. Para conseguir estos objetivos es necesario relizar investigaciones que permitan conocer al máximo el potencial de de las BAL en la formación de compuestos volátiles en proporciones que establezcan un correcto balance para el desarrollo del aroma en derivados lácteos.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Identificacion de BAL asociadas con los aromas del queso de cabra
Nyelv Spanyol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2011
Oldalszám 84
EAN 9783844349535
ISBN 3844349537
Libristo kód 06921548
Súly 136
Méretek 152 x 229 x 5
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása