Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Handbook on Ingredients for Aquaculture Feeds

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Handbook on Ingredients for Aquaculture Feeds J.W. Hertrampf
Libristo kód: 01386692
Kiadó Chapman and Hall, július 2000
This Handbook aims for a better understanding of the food components that affect nutrition and feedi... Teljes leírás
? points 658 b
103 526 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 12-17 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


toplistás
Hex And The City Simon R. Green / Puha kötésű
common.buy 3 305 Ft
Danganronpa: The Animation Volume 1 Spike Chunsoft / Puha kötésű
common.buy 5 254 Ft
Příprava a provoz stavby I Dana Měšťanová / Puha kötésű
common.buy 3 667 Ft
Hej vy tam nahoře Jiří Stano / Kemény kötésű
common.buy 1 794 Ft
Nutrition and Feeding of Fish Tom Lovell / Kemény kötésű
common.buy 210 952 Ft
Gloriana Kevin Huizenga / Kemény kötésű
common.buy 7 431 Ft
Fish Nutrition in Aquaculture S.S. De Silva / Kemény kötésű
common.buy 178 267 Ft
Fish Nutrition and Feed Technology S. Athithan / Kemény kötésű
common.buy 42 287 Ft
Freshwater Aquaculture S.H. Ahmad / Kemény kötésű
common.buy 42 287 Ft
Arbeitnehmerentsendegesetz Elena Khomeriki / Puha kötésű
common.buy 19 738 Ft
Actual Causality Joseph Y. Halpern / Kemény kötésű
common.buy 18 332 Ft
Vertical Markets and Cooperative Hierarchies Kostas Karantininis / Kemény kötésű
common.buy 52 141 Ft
Ein Engel kommt nach Babylon Friedrich Dürrenmatt / Puha kötésű
common.buy 3 713 Ft
Creative Recording 2 Paul White / Puha kötésű
common.buy 8 277 Ft

This Handbook aims for a better understanding of the food components that affect nutrition and feeding of cultured fishes and crustaceans. Proper utilisation of these foodstuffs can minimise environmental pollution and degradation. An overview of the nutrition of aquatic animals precedes the discussion of each foodstuff. Traditional and non-traditional ingredients are considered in alphabetical order. To evaluate the value of each foodstuff, information is provided on its origin, economical significance, manufacture and processing followed by chemical, physiological and other properties. An important feature of the Handbook is the discussion of the feeding value of each ingredient and recommendations for inclusion rates, legal aspects and precautions for their use. There are 52 chapters in which 144 individual ingredients are considered. Included for easier understanding of the text are 443 tables and 80 figures with approximately 1,500 references.

Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása