Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Handbook of Starch Hydrolysis Products and their Derivatives

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Handbook of Starch Hydrolysis Products and their Derivatives S. Z. Dziedzic
Libristo kód: 06796509
Kiadó Springer, Berlin, január 2013
Starch hydrolysis products are arguably the most versatile of all food sugar ingredients because the... Teljes leírás
? points 509 b
80 171 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 12-17 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Nobel Scientists George Thomas Kurian / Kemény kötésű
common.buy 30 484 Ft
Collecte et elevage des escargots geants de cote d''ivoire Kouadio Daniel Kouassi / Puha kötésű
common.buy 32 388 Ft
Runtime adaptation of technical systems Sven Tomforde / Puha kötésű
common.buy 55 224 Ft
Mercado de trabajo profesional en Hermosillo, Sonora, Mexico. José Alfredo Flores Valdez / Puha kötésű
common.buy 28 423 Ft
Advances in Cryptology - CRYPTO '89 Gilles Brassard / Puha kötésű
common.buy 26 453 Ft
Sufis in Western Society Markus Dressler / Puha kötésű
common.buy 30 564 Ft
Strategie des General-Management Hartmut F. Binner / Puha kötésű
common.buy 21 783 Ft
La finance Islamique à la rencontre du capital risque: Mohamed Ali Chatti / Puha kötésű
common.buy 24 630 Ft
Actresses as Working Women Tracy C. Davis / Kemény kötésű
common.buy 72 080 Ft
Wild Truth Bible Lessons--Pictures of God 2 Mark Oestreicher / Puha kötésű
common.buy 8 846 Ft

Starch hydrolysis products are arguably the most versatile of all food sugar ingredients because they can be designed to meet many different nutritional and technological requirements. This book covers all aspects of starch production, from its hydrolysis to the analysis of the finished product. In addition, the most important derivatives of starch hydrolysis products are described and their applications in the food and, increasingly pharmaceutical industries are detailed. This book is essential reading for industrial food scientists and technologists, particularly those in processing and will be of interest to those involved in the formulation of pharmaceutical products. It is also a valuable reference source for food scientists and nutritionists in academic research institutes.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Handbook of Starch Hydrolysis Products and their Derivatives
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2013
Oldalszám 275
EAN 9781461359029
ISBN 1461359023
Libristo kód 06796509
Súly 456
Méretek 159 x 235 x 18
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása