Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Handbook of Herbs and Spices

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Handbook of Herbs and Spices K. V. Peter
Libristo kód: 10932506
Kiadó Woodhead Publishing, augusztus 2016
Herbs and spices are among the most versatile ingredients in food processing, and alongside their su... Teljes leírás
? points 951 b
147 761 Ft
Beszállítói készleten Küldés 14-18 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


toplistás
Science of Spice Dr. Stuart Farrimond / Kemény kötésű
common.buy 8 721 Ft
toplistás
Breaking the Habit of Being Yourself Joe Dispenza / Puha kötésű
common.buy 6 791 Ft
Bäume und Sträucher des Waldes Gottfried Amann / Kemény kötésű
common.buy 20 717 Ft
When Hitler Stole Pink Rabbit Judith Kerr / Puha kötésű
common.buy 3 418 Ft
Krása noci Nina George / Kemény kötésű
common.buy 1 756 Ft
Encyclopedia of Spices and Herbs Padma Lakshmi / Kemény kötésű
common.buy 11 204 Ft
The Rottweiler: Centuries of Service Linda Michels / Kemény kötésű
common.buy 10 209 Ft
Onkologicheskie markery Pranaw Kumar Prabhakar / Puha kötésű
common.buy 10 104 Ft
Swim, Boots, Swim! Phoebe Beinstein / Puha kötésű
common.buy 2 706 Ft
Handbook of Herbs and Spices / Puha kötésű
common.buy 152 846 Ft
Tale of Old Mortality Walter Scott / Kemény kötésű
common.buy 72 274 Ft
Old Mortality Sir Walter Scott / Puha kötésű
common.buy 17 841 Ft
Bach-Bluten-Therapie Tanja Katsis / Kemény kötésű
common.buy 29 980 Ft

Herbs and spices are among the most versatile ingredients in food processing, and alongside their sustained popularity as flavourants and colourants they are increasingly being used for their natural preservative and potential health-promoting properties. An authoritative new edition in two volumes, Handbook of herbs and spices provides a comprehensive guide to the properties, production and application of a wide variety of commercially-significant herbs and spices.Volume 2 begins with a discussion of such issues as the medicinal uses of herbs and spices and their sustainable production. Herbs and spices as natural antimicrobials in foods and the effect of their natural antioxidants on the shelf life of food are explored, before the book goes on to look in depth at individual herbs and spices, ranging from ajowan to tamarind. Each chapter provides detailed coverage of a single herb or spice, and begins by considering origins, chemical composition and classification. The cultivation, production and processing of the specific herb or spice is then discussed in detail, followed by analysis of the main uses, functional properties and toxicity.With its distinguished editor and international team of expert contributors, the two volumes of the new edition of Handbook of herbs and spices are an essential reference for manufacturers using herbs and spices in their products. They also provide valuable information for nutritionists and academic researchers. Provides a comprehensive guide to the properties, production and application of a wide variety of commercially-significant herbs and spicesBegins with a discussion of such issues as the medicinal uses of herbs and spices and their sustainable productionExplores herbs and spices as natural antimicrobials in foods and the effect of their natural antioxidants on the shelf life of food

Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása