Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Handbook of Food Powders

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Handbook of Food Powders Bhesh Bhandari
Libristo kód: 02246980
Kiadó Elsevier Science & Technology, augusztus 2013
Many food ingredients are supplied in powdered form, as reducing water content increases shelf life... Teljes leírás
? points 609 b
101 487 Ft -5 %
96 410 Ft
50 % esély Keressük az egész világon Mikor kapom meg a terméket?

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


hamarosan
Watercolour Workshop Ann Blockley / Kemény kötésű
common.buy 9 162 Ft
Professionell entwickeln mit JavaScript Philip Ackermann / Kemény kötésű
common.buy 18 578 Ft
SIGMA Takashi Matsuyama / Puha kötésű
common.buy 48 086 Ft
Human-Centered Software Engineering Ahmed Seffah / Puha kötésű
common.buy 73 942 Ft
Red Fleece Will Levington Comfort / Puha kötésű
common.buy 9 826 Ft
Groundwater Remediation and Treatment Technologies Nicholas P. Cheremisinoff / Kemény kötésű
common.buy 114 289 Ft
Dynamische Webseiten Marco Schuchmann / Puha kötésű
common.buy 6 817 Ft
French Men of Letters (Classic Reprint) Maurice Mauris / Puha kötésű
common.buy 7 613 Ft
Afrique Du Nord Dans La Guerre (L') Christine Levisse-Touze / Puha kötésű
common.buy 13 574 Ft
Mughal State, 1526-1750 Muzaffar Alam / Puha kötésű
common.buy 7 562 Ft
Jerome Robbins Deborah Jowitt / Puha kötésű
common.buy 14 460 Ft
Gabionen Gerd Jung / Kemény kötésű
common.buy 10 667 Ft
nachgelagerte Besteuerung und Lock-In Effekte Jeremy Grawert / Puha kötésű
common.buy 15 726 Ft
Burnout - Handlungsempfehlungen fur Unternehmen Mareen Nowka / Puha kötésű
common.buy 6 564 Ft

Many food ingredients are supplied in powdered form, as reducing water content increases shelf life and aids ease of storage, handling and transport. Powder technology is therefore of great importance to the food industry. The Handbook of food powders explores a variety of processes that are involved in the production of food powders, the further processing of these powders and their functional properties. Part one introduces processing and handling technologies for food powders and includes chapters on spray, freeze and drum drying, powder mixing in the production of food powders and safety issues around food powder production processes. Part two focusses on powder properties including surface composition, rehydration and techniques to analyse the particle size of food powders. Finally, part three highlights speciality food powders and includes chapters on dairy powders, fruit and vegetable powders and coating foods with powders. The Handbook of food powders is a standard reference for professionals in the food powder production and handling industries, development and quality control professionals in the food industry using powders in foods, and researchers, scientists and academics interested in the field. * Explores the processing and handling technologies in the production of food powders* Examines powder properties, including surface composition, shelf life, and techniques used to examine particle size* Focusses on speciality powders such as dairy, infant formulas, powdered egg, fruit and vegetable, and culinary and speciality products

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Handbook of Food Powders
Szerző Bhesh Bhandari
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2013
Oldalszám 688
EAN 9780857095138
ISBN 0857095137
Libristo kód 02246980
Súly 1160
Méretek 236 x 163 x 42
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása